24 Saat Ömrünüz Kalsaydı Ne Yapardınız?

Tam tersi olması gerekmiyor muydu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Ahaha hatlar baya karıştı :D Yani demek istediğim doğru bir insansa karşılıklı olarak evlenmek güzel bir şey. Ama birbirini tanımadan 2 insanın evlenmesi felakete yol açabiliyor :)

Ahaha hatlar baya karıştı :D Yani demek istediğim doğru bir insansa karşılıklı olarak evlenmek güzel bir şey. Ama birbirini tanımadan 2 insanın evlenmesi felakete yol açabiliyor :)
Kusura bakmayın hocam gece gece böyle oluyor işte :)

Mutlu olabileceğin bir insanla asla :)
Gerçekten doğru insanı bulursam evet. AMA NE YAZIK Kİ DURUMLAR ŞÖYLE OLUYOR ;

-Merhaba, çıkalım mı?

- T M

-İİ

(1 AY ÇIKARLAR)

-HADİ EVLENELİM

-OK

(1 AY GEÇER)

-YETER BEE, SENİN KAHRINI MI ÇEKECEĞİM? AYRILIYORUZ!

- 10000 TL NAFAKA HAYIRLI OLSUN KARİŞİM

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten doğru insanı bulursam evet. AMA NE YAZIK Kİ DURUMLAR ŞÖYLE OLUYOR ;

-Merhaba, çıkalım mı?

- T M

-İİ

(1 AY ÇIKARLAR)

-HADİ EVLENELİM

-OK

(1 AY GEÇER)

-YETER BEE, SENİN KAHRINI MI ÇEKECEĞİM? AYRILIYORUZ!

- 10000 TL NAFAKA HAYIRLI OLSUN KARİŞİM

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz yine iyisiniz hocam. Hayatımda hiç sevgilim vs. olmadı.

Mesele de o zaten dostum :) Özellikle ben erkekler için 27-28 yaş altı evlenmelerini önermiyorum çünkü cidden bu yaşların altı evliliğe hazır olmuyor. İstisnalar olabilir ama genel olarak böyle. Erkekler geç olgunlaşır.

Öte yandan 5 yıl flört yaşadığın biriyle de evlendiğinde sorunlar yaşayıp, boşanabilirsin. İnsanları ne kadar uzun tanırsan tanı, değişebiliyorlar. Evliliği zamanla da orantılamıyorum ama en azından birbirini tanımak için 2 insan daha fazla zaman yakalıyor. Evlilik şans işi biraz da :)

Siz yine iyisiniz hocam. Hayatımda hiç sevgilim vs. olmadı.
Hocam ben bir kızla 6 ay falan çıktım ve ayrıldım. Nedeni cidden doğru kişiliği bulmak.

Şu etrafa bir bak, derdik ki; ulan şu erkekler ne kadar boşlar, anca bel altı mizah yapıyorlar.

Şimdi kızlar daha da kötüsünü yapıyor. Doğru insanı bulmak imkansız. Sırf hayatımın kadınını bulmak için şehir değiştiremeyeceğime göre.

Hocam ben bir kızla 6 ay falan çıktım ve ayrıldım. Nedeni cidden doğru kişiliği bulmak.

Şu etrafa bir bak, derdik ki; ulan şu erkekler ne kadar boşlar, anca bel altı mizah yapıyorlar.

Şimdi kızlar daha da kötüsünü yapıyor. Doğru insanı bulmak imkansız. Sırf hayatımın kadınını bulmak için şehir değiştiremeyeceğime göre.
Sen onu bulamazsın o seni bulur, biz buna bilimde kitlesel çekim diyoruz herşey bir anda oluyor genelde beklenmedik zamanlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı