Sigara sarma aleti yapmayı düşünüyorum aç kapa şeklinde o zaman 24 volt 5 amper alayım dediğiniz gibi teşekkürler.12 volt 2 A ' lik modem adaptörüyle düşük (yarım) devirle DC motorunuz dönebilir. Tam devirle dönebilmesi için 24 volt 5-6 A SMPS adaptörünü satın alın. Motor mili frenlenip yavaşladığında 1.7 A değil 3-4 A'i doğası gereği çeker. Bu yüzden motor mili ile tahrikli bir döndürme uygulaması yapılacaksa, soğutucu pervane vb. döndürülmeyecekse amper değerini mutlaka 1.7 A'nın 2-3 katı fazla olarak seçmelisiniz. Çünkü o anda güç yetemezse SMPS adaptör akımı iç korumasıyla kesilir. Kolay gelsin.
Sigara sarma aleti yapmayı düşünüyorum aç kapa şeklinde o zaman 24 volt 5 amper alayım dediğiniz gibi teşekkürler.
dediğiniz gibi 24 volt 5 amper aldım ama bağlantıyı yaptıktan sonra dura dura çalışıyor12 volt 2 A ' lik modem adaptörüyle düşük (yarım) devirle DC motorunuz dönebilir. Tam devirle dönebilmesi için 24 volt 5-6 A SMPS adaptörünü satın alın. Motor mili frenlenip yavaşladığında 1.7 A değil 3-4 A'i doğası gereği çeker. Bu yüzden motor mili ile tahrikli bir döndürme uygulaması yapılacaksa, soğutucu pervane vb. döndürülmeyecekse amper değerini mutlaka 1.7 A'nın 2-3 katı fazla olarak seçmelisiniz. Çünkü o anda güç yetemezse SMPS adaptör akımı iç korumasıyla kesilir. Kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.