24 yaşında DTCF'de Leh, Fransız veya Bulgar dili okumak zaman kaybı mı?

whobesuchamisfit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben şu an lise mezunuyum. Sırf çalışırken ikinci üniversite olarak açıktan okuyabilmek için rastgele bir örgün eğitime kayıtlıyım ve açıktan okuduğum bölüm de lojistik. Daha birinci sınıfım. Şu an yirmi üç yaşındayım ve seneye yirmi dört yaşında olacağım. Hedefim Ankara'da DTCF'ye girebilmek. Yani en azından öyle düşündüm. Sizce oraya gidip Leh dili, Fransız dili veya Bulgar dili gibi bir bölümü tutturmak bana zaman kaybına mı mal olur? Amacım yurt dışına gidebilmek veya Türkiye'de dil geçerliliği olan bir iş yapabilmek. Bu yaşıma kadar hep bulanık bir gençtim ve kendime bir yol yaratmaya çalışıyorum.
Veya Rus dili edebiyatı gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben şu an lise mezunuyum. Sırf çalışırken 2. üniversite olarak açıktan okuyabilmek için rastgele bir örgün eğitime kayıtlıyım ve açıktan okuduğum bölüm de lojistik. Daha 1. sınıfım. Şu an 23 yaşındayım ve seneye 24 yaşında olacağım. Hedefim Ankara'da Dtcf'ye girebilmek. Yani en azından öyle düşündüm. Sizce oraya gidip leh dili, Fransız dili veya bulgar dili gibi bir bölümü tutturmak bana zaman kaybına mı mal olur? Amacım yurt dışına gidebilmek veya Türkiye'de dil geçerliliği olan bir iş yapabilmek. Bu yaşıma kadar hep bulanık bir gençtim ve kendime bir yol yaratmaya çalışıyorum.
Bunu düşündüysen, ucundan da olsa bir planın vardır, yapabileceğine inanıyorum. Leh veya Bulgar güzel fikir. Bol şans.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı