240-256 GB SSD önerisi

Arda vural

Kilopat
Merhaba 240-256 GB SATA SSD bakıyorum ama bütçem çok yüksek değil Max 1000 lira ama 750-900 bandında olursa daha iyi olur zorlayıp 1000 lira yapabilirim. Hangi markaya baksam forumlarda kronikleri olduğu yazıyor. Mesela BX500 çok ısınıyormuş, SanDisk kalitesizmiş, Patriot Burst alınır diyorlar ama o da piyasada yok gibi durumlar. Önerilerinizi bekliyorum.

O zaman satışta olanlardan en iyisini bulmaya çalışalım.

Önden uyarayım. En sevilen markaların(Samsung ve Kingston başta olmak üzere) sahte ürünleri yaygın. Meşhur e-ticaret sitelerinin kendileri yada güvenilirliğine şahit olduğun donanım satıcılarını tercih etmelisin.

~250GB kapasite için sırasıyla önerdiklerim ve güncel olarak en uyguna satan güvenilir yerler:
1- Kingston KC600 256GB - Amazon'u tercih etmeni tavsiye ederim. 3 taksit imkanına rağmen o fiyatı veremiyorsan alttakilere bak. Bu bariz üstün kalitededir. Diğer ikisi denk sayılır.
2- PNY CS900 - İncehesap güvenilirdir. Dandik olmayan ve ekonomik seçim.
3- Apacer AS350 - Yine İncehesap(kendi sitesinden)

Fikir değiştirir, bir şekilde bütçe arttırabilirsen ~500GB modelleri de bırakayım. Bir adet taş gibi 870 EVO ve diğeri de ekonomik model. Sırasıyla Amazon ve İncehesap'tan alınabilir.

O zaman satışta olanlardan en iyisini bulmaya çalışalım.

Önden uyarayım. En sevilen markaların(Samsung ve Kingston başta olmak üzere) sahte ürünleri yaygın. Meşhur e-ticaret sitelerinin kendileri ya da güvenilirliğine şahit olduğun donanım satıcılarını tercih etmelisin.

~250GB kapasite için sırasıyla önerdiklerim ve güncel olarak en uyguna satan güvenilir yerler:
1- Kingston KC600 256GB - Amazon'u tercih etmeni tavsiye ederim. 3 taksit imkanına rağmen o fiyatı veremiyorsan alttakilere bak. Bu bariz üstün kalitededir. Diğer ikisi denk sayılır.
2- PNY CS900 - İncehesap güvenilirdir. Dandik olmayan ve ekonomik seçim.
3- Apacer AS350 - yine İncehesap(kendi sitesinden)

Fikir değiştirir, bir şekilde bütçe arttırabilirsen ~500GB modelleri de bırakayım. Bir adet taş gibi 870 EVO ve diğeri de ekonomik model. Sırasıyla Amazon ve İncehesap'tan alınabilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim. PNY CS900 almaya karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı