240 bin TL high-end sistem önerisi

francisco77

Centipat
Daha fazla  
Kasım ayında ekran kartı ve Camm-2 RAM hariç sistemi toplayacağım.
Önerilerinize açığım. Görsellikten ziyade performansa odaklıyım o yüzden sade ve basit olan hava soğutmayı tercih ettim.
Mevcut PC'yi ise yedek olarak kullanmaya devam edeceğim.

Anakart: ROG X870E-E Gaming Wi-Fi 25k.
İşlemci: AMD 9800x3D 20k.
Ekran kartı: 5090 140k.
RAM: Camm-2 8200 MHz 15k.
SSD: Samsung 2 TB 990 Pro 9.5k
Kasa: Lian Li mid Tower kasa 7.5k
PSU: ROG-Thor 1200W 16k.
Soğutucu: Noctua DH-15 6k.

Son düzenleme:
Hocam daha parçalar çıkmadan sistemi toplamanız ilginç olmuş

Şubatta toplayacaktım esasen ancak arkadaşlar burası Türkiye diye hatırlatınca şubatta 50k daha pahalı alacağımı düşündüm.
Hocam 9800x3D daha geçen duyuruldu ortada adam aklı bir fiyat yok 50 serisi kartlarla ilgili zaten ortada resmi olarak adam aklı bir şey yok bir kaç ay bekleyip sonra toplamaya başla

Hocam 9800x3D daha geçen duyuruldu ortada adam aklı bir fiyat yok 50 serisi kartlarla ilgili zaten ortada resmi olarak adam aklı bir şey yok birkaç ay bekleyip sonra toplamaya başla.

Zaten kasım sonunda indirim haftasında toplayacağım. O vakte kadar 9800x3D satışa çıkar. 5090 ile ilgili de pek çok bilgi ortaya dökülmüş olur. En pahalı 140 olur diye düşündüm. Çok uçuk bir fiyat olursa da 5080 de düşünebilirim.

Zaten kasım sonunda indirim haftasında toplayacağım. O vakte kadar 9800x3D satışa çıkar. 5090 ile ilgili de pek çok bilgi ortaya dökülmüş olur. En pahalı 140 olur diye düşündüm. Çok uçuk bir fiyat olursa da 5080 de düşünebilirim.
Hocam zaten demek istediğim ortada adam aklı bir şey yokken konu açmanız için çok erken bir de neden bu kadar eminsiniz belkide Nvidia çöp kartlar üretecek kimse almayacak dediğim gibi bence şuan konu açmanız için erken yine de siz bilirsiniz

Hocam zaten demek istediğim ortada adam aklı bir şey yokken konu açmanız için çok erken bir de neden bu kadar eminsiniz belki de NVIDIA çöp kartlar üretecek kimse almayacak dediğim gibi bence şu an konu açmanız için erken yine de siz bilirsiniz.

NVIDIA kartlarının çöp olması beni bağlamıyor. Sonuçta ben çıkar çıkmaz Founders Edition kartlarını almayacağım. İncelemeleri izleyeceğim, kullanıcı şikayet ve beğenilerine bakacağım. Hoşuma giderse çıkıştan 1 ay sonra alacağım. Hoşuma gitmezse de 4090 alır kullanırım. Diğer parçalar kesin olduğu için ucuzken toplama şansım olacak. Elimdeki PC 10 yıllık olduğu için illaki yeni sisteme geçeceğim zaten en uygun zaman da 4 yıllık NVIDIA döngüsü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı