240 Hertz monitör önerisi

• Konuyu başlatan Emovic
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.411
1080 alma nedeni 240Hz'de rahat olmasıdır. 2K'da 240Hz işe yaramaz. Yine 1080P çekmen lazım çünkü 2K'da 240 FPS alamazsın.
Aslında 3090 ekran kartı varsa Resident Evil 3 Remake gibi bir oyunu 2K 240 Fps ultrada oynayabilir. Ayrıca hikayeli oyunları 2k oynayıp fps oyunlarını yüksek kare hızında oynayabilir illa 2k oynayacak diye bir kural yok.

Aslında 3090 ekran kartı varsa Resident Evil 3 remake gibi bir oyunu 2K 240 FPS Ultra'da oynayabilir. Ayrıca hikayeli oyunları 2K oynayıp FPS oyunlarını yüksek kare hızında oynayabilir illa 2K oynayacak diye bir kural yok.

3090 bile o tür yüksek kaliteli grafikleri olan oyunlarda 240 FPS vermez. 240Hz CS:GO, Valorant gibi oyunlarda iyidir çünkü gennelikle o tür oyunlarda 240 FPS ve üstü alırsın. Rvl 3'de yüksek ayarlarda 240 FPS verecek ekran kartı henüz piyasada yok diyebilirim.

3090 bile o tür yüksek kaliteli grafikleri olan oyunlarda 240 FPS vermez. 240Hz CS:GO, Valorant gibi oyunlarda iyidir çünkü gennelikle o tür oyunlarda 240 FPS ve üstü alırsın. Rvl 3'de yüksek ayarlarda 240 FPS verecek ekran kartı henüz piyasada yok diyebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bende bu videonun yalancısıyım Link paylaşmak yasaksa kaldırayım.

Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunları 2K'da oynayan yok denilecek kadar azdır 1080P monitör öneriniz bir FPS oyuncusu monitörü değildir try hard rekabetçi oynayan birinin TN panel alması daha mantıklıdır sonuçta bir rekabetçi oyunda vay be şu duvarın rengide ne güzelmiş demeyiz bir tık kişişel tercihe giriyor ama bir FPS oyuncusu için 27inç fazla büyük diye düşünüyorum.

Valorant, CS:GO gibi rekabetçi oyunları 2K'da oynayan yok denilecek kadar azdır 1080P monitör öneriniz bir FPS oyuncusu monitörü değildir try hard rekabetçi oynayan birinin TN panel alması daha mantıklıdır sonuçta bir rekabetçi oyunda vay be şu duvarın rengide ne güzelmiş demeyiz bir tık kişişel tercihe giriyor ama bir FPS oyuncusu için 27inç fazla büyük diye düşünüyorum.
Hocam TN paneller çok kötü görüntü veriyor önerilerim konusunda içiniz rahat olsun Csgo'da 2.5K saatim var kendi bildiklerime göre önerdim TN panel belki Cs'de sıkıntı yaratmaz ama yarın atıyorum Gta 6 çıktığında çamur gibi renklerle oynanmaz biraz daha hızlı görüntü veriyor diye sonuçta monitör önerisi isteyen arkadaş E-Sporcu değil 1500-2000 liraya çamur gibi görüntü veren monitör alınmaz bence.

Hocam TN paneller çok kötü görüntü veriyor önerilerim konusunda içiniz rahat olsun CS:GO'da 2.5k saatim var kendi bildiklerime göre önerdim TN panel belki CS'de sıkıntı yaratmaz ama yarın atıyorum GTA 6 çıktığında çamur gibi renklerle oynanmaz biraz daha hızlı görüntü veriyor diye sonuçta monitör önerisi isteyen arkadaş e-sporcu değil 1500-2000 liraya çamur gibi görüntü veren monitör alınmaz bence.

Her TN panel çamur değil hocam Zowie oldukça kaliteli TN panel kullanıyor bir IPS değil tabii ki ama olay TN panelin çamur olup olmaması değil arkadaş ben GTA6 çıktığında GTA oynayacağım Cyberpunk oynayacağım demiyor ki 4K 144Hz monitör önerelim e-sporcu olmasa bile sadece FPS oyunlarını rekabetçi bir şekilde oynayan birinin IPS panel alması bana mantıksız geliyor dediğiniz gibi offline yeni çıkan oyunlara önem veren biri olsaydı belirtirdi bana renkleri güzel doğru gösteren monitör önerin diye.

Her TN panel çamur değil hocam Zowie oldukça kaliteli TN panel kullanıyor bir IPS değil tabii ki ama olay TN panelin çamur olup olmaması değil arkadaş ben GTA6 çıktığında GTA oynayacağım Cyberpunk oynayacağım demiyor ki 4K 144Hz monitör önerelim e-sporcu olmasa bile sadece FPS oyunlarını rekabetçi bir şekilde oynayan birinin IPS panel alması bana mantıksız geliyor dediğiniz gibi offline yeni çıkan oyunlara önem veren biri olsaydı belirtirdi bana renkleri güzel doğru gösteren monitör önerin diye.
Hocam çamur tabiri diğer panellere göreydi zaten 2021 yılındayız tüplü televizyon gibi gösterecek değil ya bence VA panel alınmalı ama monitörü alacak arkadaş gidip bir teknoloji mağazasından test etsin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı