O zaman Curved'den vazgeçtim güzel bir IPS monitör önerebilir misiniz 240 Hz fiyatı ucuz olursa iyi olur.
@Saint Lucia'nın önerdiği monitörü alabilirsin.
O zaman Curved'den vazgeçtim güzel bir IPS monitör önerebilir misiniz 240 Hz fiyatı ucuz olursa iyi olur.
En iyi renkler: IPS.
En iyi tepki süresi: TN.
İkisinin karışımı: VA.
VA ile IPS ile arasında bile çok fark var. Kendim deneyimleyerek söylüyorum bunu. Tabii ki panel kalitesi de önemli ama IPS her türlü daha iyi renk veriyor. IPS daha pahalıdır ancak ghosting gibi şeylerle uğraştırmaz ve renkler daha güzeldir.
Konu sahibi Curved, 240 Hz istemiş. Siz önerin o zaman Curved 240Hz ve VA panel olmayan. Yanıtınızı bekliyorum.
Markaya bakma aynı monıtorı kullanıyorum ne ghosting ne de olu pıksel var gercekten super ve 280 hzı verıyor IPS panel.
![]()
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2428FF 23.8" 280Hz 1ms FreeSync G-Sync HDMI DP FHD SS IPS Flat Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2428FF ITOPYA'dawww.itopya.com
Bilgisayarı oyun dışı hiçbir şey de kullanmayacağım hangisi daha iyi olur.
Ne istediğinizi anlayamadım ben IPS mi istiyorsunuz Curved mi istiyorsunuz?
Ne istediğinizi anlayamadım ben IPS mi istiyorsunuz Curved mi istiyorsunuz?
+ 24 inç mi yoksa 27 inç mi istiyorsun? FPS oyunları için 24 inç daha avantajlıdır.
Gamebooster gibi dünyada hiç bir karşılığı olmayan markalardan satın alım yapacaksanız pişman olursunuz diye tahmin ediyorum.IPS ekran alacaksan @Saint Lucia önerdiği monitör oyun için işini görecektir.Curved istiyorsan benim ve @EfoWars önerdiği monitöre bakabilirsin.Normalde Curved istiyordum arkadarşlar IPS önerdi bende karar değiştirdim.
24 iyi olur ama fark etmez.
Game booster gibi çöp monitörlere paranızı kaptırmayın.
Konunun fazla uzamasına gerek yok.
Burada fikir paylaşmıyoruz.
F/P ürünler belli. Piyasada işin içinde olanlar konuşsun.
Kağıt üzerinde Yone'nin resmini beğenip al diyenler konuşmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.