240 Hz monitör alınır mı?

Umut Aydugan

Hectopat
240 Hz monitör almak istiyorum, bunun için de bütçem var. Ama 240 Hz monitör için 240 FPS üstü almam gerekiyormuş. RX 570 OC, AMD Ryzen 3 2200G işlemci var ve sadece CS GO oynuyorum.
Ayrıca Pro bir şekilde oynuyorum. Sizce 240 Hz monitör almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS GO oynuyorsan alınır. Ama başka oyunlarda 240 FPS alamadığından bir anlamı olmaz. Ben mesela 144hz monitör aldım bir çok oyunda 144 FPS alamadığından şimdi ekran kartı almayı düşünüyorum.

240 Hz monitör alacaksanız 240 FPS veren bir sistem de lazım. Yani alsanız bile ekran ayarlarından 144 Hz falan ayarlarsınız yine gözünüz takılmaz ancak verilen paraya yazık olur. Onun yerine ilk yorumdaki tavsiyeye katılıyorum.

240 Hz monitör almak istiyorum, bunun için de bütçem var. Ama 240 Hz monitör için 240 FPS üstü almam gerekiyormuş. RX 570 OC, AMD Ryzen 3 2200G işlemci var ve sadece CS GO oynuyorum.
Ayrıca Pro bir şekilde oynuyorum. Sizce 240 Hz monitör almalı mıyım?
Size tavsiyem:
120hz veya 144hz tercih edin.
Sistem gücünüz yeterince yükselirse tabi ki tercih edin ama sisteminiz oldukça zayıf.
Sizi kırmak istemem ama kasanıza yatırım yapmanız daha mantıklı görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı