Bu arada sormamışım sisteminiz nedir? Sadece VALORANT ve rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli oyunlar oynuyor musunuz?
sadece valorant csgoBu arada sormamışım sisteminiz nedir? Sadece VALORANT ve rekabetçi oyunlar mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli oyunlar oynuyor musunuz?
360Hz'ye çıktınız mı gerçekten büyük bir fark hissedersiniz.sadece valorant csgo
Ya doğru söylemek gerekirse benim o kadar bütçem yok onun için 240hz dedim hem piyasaya yeni yeni çıkıyo ya onun için de pahalı olabilir 1-2 sene sonra büyük bir para aldığım zaman düşüneceğim teşekkür ederim bu arada hz nin bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum.360Hz'ye çıktınız mı gerçekten büyük bir fark hissedersiniz.
FPS ve TPS oyunlarında Hz direk oyunculuğunuzu belirler.
Bir profesyonel oyuncuya 60Hz ekran verildiğinde oynayışı çok kötüleşiyor.
60Hz ile 7-8 kill alan biri 120Hz ile 15-16 kill alıyor. Direk ikiye katlanıyor oyunculuğu.
FPS oyunlarında olay böyle ancak LoL gibi yine rekabetçi olup FPS/TPS olmayan oyunlarda bu kadar fark etmiyor.
VALORANT ve CS:GO'da 240Hz'den 360Hz'ye geçerseniz %50 bir iyileşme görürsünüz oynayışınızda.
Değer mi fiyata? Sizin durumunuza ve ne kadar profesyonel olduğunuza bağlı. Kendim için asla almam ama sizin durumunuzda alınabilir.
Bütçenizi belirtmeniz en sağlıklı öneriyi yapmamıza yardımcı olur.Ya doğru söylemek gerekirse benim o kadar bütçem yok onun için 240hz dedim hem piyasaya yeni yeni çıkıyo ya onun için de pahalı olabilir 1-2 sene sonra büyük bir para aldığım zaman düşüneceğim teşekkür ederim bu arada hz nin bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum.
240Hz alın o halde. Önerim bu olacaktır. Altını pek önermiyorum.Ya doğru söylemek gerekirse benim o kadar bütçem yok onun için 240hz dedim hem piyasaya yeni yeni çıkıyo ya onun için de pahalı olabilir 1-2 sene sonra büyük bir para aldığım zaman düşüneceğim teşekkür ederim bu arada hz nin bu kadar etkili olduğunu bilmiyodum.
ben oraya 240hz yazdım zaten bunlar ekstra oluyo ben 360hz isteseydim belirtirdim ve 360hz alma gibi bir planım yok zaten 1 tane marka var 360hz de neden öneri isteyeyim.Bütçenizi belirtmeniz en sağlıklı öneriyi yapmamıza yardımcı olur.
Hocam giriş seviyesi 240Hz'ler gerçekten kötü. Attığım güzeldir. Curved bazıları seviyor bazıları sevmiyor.ben oraya 240hz yazdım zaten bunlar ekstra oluyo ben 360hz isteseydim belirtirdim ve 360hz alma gibi bir planım yok zaten 1 tane marka var 360hz de neden öneri isteyeyim.
tamamdır bakacağımHocam giriş seviyesi 240Hz'ler gerçekten kötü. Attığım güzeldir. Curved bazıları seviyor bazıları sevmiyor.
3100-3200TL gibi fiyatları haketmiyorlar. İndirim bekleyin 2700-2800'e alırsınız.
![]()
AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.498,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
şey be bi monitör buldum da nasıl sence Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1ms 280Hz Fast IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bence fiyatına göre gayet yeterli curved pek hoşuma gitmiyo daHocam giriş seviyesi 240Hz'ler gerçekten kötü. Attığım güzeldir. Curved bazıları seviyor bazıları sevmiyor.
3100-3200TL gibi fiyatları haketmiyorlar. İndirim bekleyin 2700-2800'e alırsınız.
![]()
AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZU 27" 0.5 ms FreeSync Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.498,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC C27G2ZE/BK 27" 0.5 ms Full HD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.