240 Hz monitör önerisi

ASUS ROG XG249cm pek de tavsviye ettiğim monitör değil çünkü stabilitesi düşük. Inverse ghosting görülebiliyor.

Peki fiyat artsa cunku tanidiktan ucuza getirmeye celisicam mesela 8000 8500'e ciksa ne olabilir? IPS ve Samsung G4'ten hızlı. Vallahi hakkını helal et iki de bir yaziyorum kusura bakma agacım bilmediğimden.

Peki fiyat artsa cunku tanidiktan ucuza getirmeye celisicam mesela 8000 8500'e ciksa ne olabilir?
Yurtdışından mı? Soruyorum çünkü yurtdışı fiyatları farklı oluyor. Ona göre bakayım.
Vallahi hakkını helal et iki de bir yaziyorum kusura bakma agacım bilmediğimden.
Problem değil her türlü soruyu sorabilirsin.

Hocam Dell 360 Hz yerine Samsung tercih edilir mi? Dell stok bitmiş veya beklenmeli mi, FPS oyunları için?
Hocam piyasa çok değişti. O yüzden soruyorum. Bütçeniz nedir?

Son düzenleme:
Yurtdışından mı? Soruyorum çünkü yurtdışı fiyatları farklı oluyor. Ona göre bakayım.

Max 11K. Ben Alienware 360 Hz. İçin bütçe ayırdım, beklerken stok bitti. Belki gelir diyorum ama gelmiyor (Amazon'dan alacaktım, başka siteden istemiyorum). Valorant için alacağım FPS.

Yurt dışından mı? Soruyorum çünkü yurt dışı fiyatları farklı oluyor. Ona göre bakayım.

Yok ya kendi yeri ver aliş fiyatina verecek neredeyse 2000 3000 oynuyormus yani 8000 8500 diyelim butceye.

Acaba diyorum benqnun 240 ını almak mantıklı mı ama tn panelde bu fiyatlarda almak istemiyorum mantıksız geliyor

Son düzenleme:
Yok ya kendi yeri ver aliş fiyatina verecek neredeyse 2000 3000 oynuyormus yani 8000 8500 diyelim butceye.

Acaba diyorum benqnun 240 ını almak mantıklı mı ama tn panelde bu fiyatlarda almak istemiyorum mantıksız geliyor
O bütçelerdeki BenQ monitörde DyAc özelliği yok. Bundan dolayı BenQ almanın hiçbir anlamı kalmıyor. Odyssey G4 yada MAG251RX öneririm.
Max 11K. Ben Alienware 360 Hz. İçin bütçe ayırdım, beklerken stok bitti. Belki gelir diyorum ama gelmiyor (Amazon'dan alacaktım, başka siteden istemiyorum). Valorant için alacağım FPS.
Şunu tavsiye ederim hocam:

O bütçelerdeki BenQ monitörde DyAc özelliği yok. Bundan dolayı BenQ almanın hiçbir anlamı kalmıyor. Odyssey G4 yada MAG251RX öneririm.

Şunu tavsiye ederim hocam:
Alienware mi bu mu hocam?

O halde Alienware stoku bekleyeceğim. Sağ olun.
Hocam yalnız alacağınız monitör AW2523HF ise PG259QNR daha avantajlı bir model çünkü ASUS ROG PG259QNR daha avantajlı bir model çünkü masaya sabitlenebiliyor ve G-Sync, NVIDIA Reflex sertifikası almış bir monitör. Ben AW2521H alacağınızı varsayarak bunu dedim:
PG259QNR'e göre daha avantajlı bir model hocam.
Almayı düşündüğünüz Alienware modelini söyler misiniz?

Son düzenleme:
Hocam yalnız alacağınız monitör AW2523HF ise PG259QNR daha avantajlı bir model çünkü ASUS ROG PG259QNR daha avantajlı bir model çünkü masaya sabitlenebiliyor ve G-Sync, NVIDIA Reflex sertifikası almış bir monitör. Ben AW2521H alacağınızı varsayarak bunu dedim:

Almayı düşündüğünüz Alienware modelini söyler misiniz?
Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2xHDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA bu model hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı