240 Hz monitör önerisi

thanwrath

Hectopat
Ağırlıklı CS2 oynuyorum ve ikisinin arasında kaldım. Bunlardan birisini almanız gerekseydi hangisini alırdınız? (Yakın fiyat olacaksa öneri yapabilirsiniz.)

Asus TUF Gaming VG259QM Monitör

Aşırı sarıyo baya sarıyo çok memnunum bu ekrandan Pivot özelliği ile her yere hareket ediyor Tepkime hızı GTG değeri 1MS gecikme ayrıca VRR değişken yenileme hızı var normali 240hz O.C ile max 280Hz kadar yükseliyor ayrıca normal kullanımda 8 bit gerçek görüntü derinliği mevcut HDR var tabi 10 bit de oluyormuş bir ayarı var onun tam hakim değilim o konuya baya iyi bir monitor G-Sync - Freesync de destekliyor ben Nvidia ekran kartı 3060Ti la birlikte kullanıyorum IPS panel Motion blur teknolojisi var PUBG felan tarzı oyunlarda çok işe yarıyor hem online oyunlarda hem hikayeli oyunlarda iş için kullanımda ayrıca film video seyrederkende çok keyifli güzel 1080P monitor hocam piyasadan çok uygun fiyata ocak ayında 2.el 5 bin TL ye satın almıştım 30 40 dk kontrol edip testini yapıp ölü piksel vs o şekilde satın almıştım 7 aydır kullanıyorum çook memnunum kesinlikle tavsiye ederim bu arada sıfırı pahalı :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı