ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms.
Fiyat farkına değecek derseniz çıkabilir hocam.
CS Valorant falan oynuyorsanız sizin attığınız ASUS gayet iyi hikayeli oyunlar falan oynuyorsanız G65B alın 27 inç ve Curved FPS oyunları için önerilmiyor ve sizde alışkın değilsinizdir.
Hocam bence 240Hz almayın gerçekten bir farkı yok ben gittim 280 aldım sadece daha smooth öyle ahım şahım bir rekabet üstünlüğü elde etmiyorsunuz mouse almanızı öneririm.
Anlıyorum hocam lakin arkadaş kendisine yetmediği için istemiş zaten 24 inçten 27 ve curved monitöre geçse olduğundan kötüye gider alışması zaman alır bence istediği zaten daha iyisiValorant'ta sorun olmaz da CS de özellikle 4:3 oynuyorsa sorun olabilir. Kendim Valorant'ta yücelik 1 eloda takılıyorum karşıma immo falan geliyor. 27inç kullanıyorum bu arada. Yücelik yokkende immortal olmuşluğum var 27inç monitör ile.
Ciddi fark var arada hocam , awp ile ince bir arayı kestiğinizi düşünün.Hocam bence 240Hz almayın gerçekten bir farkı yok ben gittim 280 aldım sadece daha smooth öyle ahım şahım bir rekabet üstünlüğü elde etmiyorsunuz mouse almanızı öneririm.
Anlıyorum hocam lakin arkadaş kendisine yetmediği için istemiş zaten 24 inçten 27 ve Curved monitöre geçse olduğundan kötüye gider alışması zaman alır bence istediği zaten daha iyisi.
Anlıyorum hocam lakin arkadaş kendisine yetmediği için istemiş zaten 24 inçten 27 ve Curved monitöre geçse olduğundan kötüye gider alışması zaman alır bence istediği zaten daha iyisi.
Hocam "24 inç 1080p 144 Hz " den " 27 inç 2k 240hz ve curved " bir monitöre geçmek mantıklı mı diye düşünüyorum.Bende geçmişte VP249QGR kullanıyordum. Doğduğumda 27inç ile başlamadım ki?
Hocam siz beni çok iyi anladınız diye düşünüyorum teşekkür ederim.
Hocam "24 inç 1080p 144 Hz "den " 27 inç 2K 240Hz ve Curved " bir monitöre geçmek mantıklı mı diye düşünüyorum.
Hocam siz de haklısınız, ikilemde kaldım 27 inç ya da 2k monitöre geçmek CS gibi bir oyunda ciddi performans düşüşü yaşatır mı sizce?Dostum bende VP249QGR'den 27inç 2K monitöre geçtim. Hiçbir dezavantaj hissetmedim açıkçası. Valorant'ta da rankım aşırı yüksek değil ama, düşükte değil. Yücelik-immo arası takılıyorum. 27inç 2K gayet de iyi gidiyor. Valorant'ta zaten çözünürlük düştükçe karakterler büyümüyor. CS de sorun yaşayabilirsin belki. Yine de 144Hz'den 240Hz'ye geçeceğiniz için memnun kalacağınızı düşünüyorum. Zaten G65B tepki süresi olarak da VP249QGR'den daha iyi. 240Hz 1080p monitörlerin eyvallah akıcılığı iyi hoş ama, görüntü kalitesi çok zayıf kalıyor.
Tabii ben sadece rekabetçi oyun oynarım diyorsan IPS flat bir monitör alabilirsin. Karma kullanım için mantıklı bulmuyorum sadece.
Mesela bütçenizdeki 240Hz IPS monitörlerden birisi. Benim bu bütçelerde önerdiğim bir monitör.
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitörün renk gamutu, kontrast, parlaklık, siyahlar, çözünürlük, tepki süresi vs her alanda G65B'den daha zayıf. Yani sırf flat ve IPS olduğu için her alanda bir downgrade yaşayacaksın. Buna VG249QM1a ve AOC 24G2ZE de ekleyebilirsin. Bu dediklerimin aynısı bu monitörler içinde geçerli. VG249QM1a yine tepki süresinde G65B ile oldukça yakın. Tabii Black smearing'ten dolayı hepsi hareket halinde daha iyi bir performans gösterecektir. Yine de kalan tüm alanlarda daha kötü performans alacaksın. O yüzden seçimini iyi yapmanı öneririm.