240 Hz monitör önerisi

240FPS almadığınız için size 240Hz sunamıyor ancak bu Upgrade'ler çok iddialı. 240FPS üstünü görürsünz.

Ona göre iade edeceğim bak gaza getirme beni 144Hz alıp ekran kartını da değiştirecektim. En azından yarım yamalak olmasın diye FPS eğer dediğiniz gibi yayın açıkken 150'den 250-300'lere çıkarsa hiç ekran kartı değişmeye gerek yok zaten CS:GO-PUBG oynuyorum. Monitör iyi güzel de renkler falan insanı kör edecek gibi ya .

TN paneli o kadar kötü yaptılar ki . Millet sana sordu renk için mi performans için mi dedi. CS:GO odaklı istediğin için TN panel istedin.

Valla ben nereden bileyim bu kadar kötü yani oyunda çok iyi bak hakkını vereyim ama oyunu kapatınca arka plan resmim bile iğrenç gözüküyor .

Ne anlamda kör edecek gibi?

Renkler çok farklı bozuk gözüküyor siyahlar özellikle kırık kırık gözüküyor ne bileyim çok farklı yani 3 monitör takılı şu an XL2546 ile oyun dışı kesinlikle kör olurum ya da alıştığım için öyle geliyor.

Color vibrance 10 yap. Dediğin gibi kötü değil.

O kadar abartmana gerek yok.

Hayır abartmıyorum. Renkler çok farklı gözüküyor alışmamış bir kişi için körlük meydana getirebilir acaba oyun dışı bu özellikleri kapatmak mı gerekiyor bilginiz var mı?

Color vibrance 10 yap. Dediğin gibi kötü değil.

Zamanla göz alışır sanırım.

O kadar abartmana gerek yok.

USB portları çalışmıyor monitörün onun için driver falan mı kurmak gerekli?

Dosya Ekleri

• 3F796AE2-895D-482B-AC65-2C248C17A27A.png
    129 KB · Görüntüleme: 87
  • 198191AA-ECEC-4F14-968F-11357F694F75.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Digital vibrance %100 yap. Ve ayrıca çoğu monitörlerde olduğu gibi, OSD ayarlarında bir sürü renk ile ilgili ve diğer ayarlar hakkında şeyler var. Onlara göz at ve en iyi renki bulabilirsin.

240FPS sabit alınmayan bir sistemde 240Hz monitörün de tam performans çalışamıyor olması gayet normal

USB çoklayıcı mantığı ile çalışıyor, kablo bağlamadan USB'leri kullanamazsın. Monitörün arkasında, Display Port girişinin hemen yanında kare şeklinde bir giriş var, bu printer girişlerine benzeyen. Oraya bilgisayardan bir kablo çekmen lazım. Sonrasında monitör üzerindeki USB girişleri çalışacaktır. USB upstream cable diye aratırsan çıkacaktır.

Bu arada yayın yapıyorsan zaten çift bilgisayar yayın yapmak en sağlıklısıdır her zaman. İleri de daha düşük konfigürasyonlu bir bilgisayar ile elgato aracılığı ile çalışabilirsin. Tüm profesyonel yayıncılar bu şekilde çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…