240 Hz TN monitör önerisi

Bütçe
2500

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim destekliyor, ghosting gecikme süresinin en kısa olduğu profesyonel oyuncu için en iyi monitör seçimi hangisi olur? 1 kere alacağım, değiştirme şansım yok. Bütçeye uygun en iyisi hangisidir? Sorun yaşamak, pişman olmak istemiyorum. En çok CS:GO, Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Kullanma amacım da bu olacak.

Artık güncel Profesyonel Valorant oyuncularından gördüğüm kadarıyla Fast IPS teknolojisine geçmiş bulunuyorlar. Çoğu 280 Hz IPS veya 360 Hz IPS panel monitörler kullanmaktalar. Pro settings sitesine girip hangi oyuncu, hangi monitör kullanıyor görebilirsiniz. Size tavsiyem TN yerine mevcut piyasadaki Fast IPS destekli 240/280 Hz modellere yönelmeniz.

Artık güncel Profesyonel Valorant oyuncularından gördüğüm kadarıyla Fast IPS teknolojisine geçmiş bulunuyorlar. Çoğu 280 Hz IPS veya 360 Hz IPS panel monitörler kullanmaktalar. Pro settings sitesine girip hangi oyuncu, hangi monitör kullanıyor görebilirsiniz. Size tavsiyem TN yerine mevcut piyasadaki Fast IPS destekli 240/280 Hz modellere yönelmeniz.

Şu IPS Fanboyluğu bırakın. Adam TN istiyorsa TN önerceksin. Her gün "TN alma IPS al" diye mesaj görmek istemiyorum.

280Hz dediğiniz VG259QM sanırım, o monitör bütçesinin epey üstünde maalesef.

Eğer profesyonel değilseniz TN almayın derim.

Şu IPS Fanboyluğu bırakın. Adam TN istiyorsa TN önerceksin. Her gün "TN alma IPS al" diye mesaj görmek istemiyorum.
Köhne zihniyetiniz bu durumu "fanboy" olarak algıyor, bunu anlıyorum. Ben de TN panel kullanıyor ve geçmişte 240 Hz ısrarla TN panel almış birisi olarak bu yorumu ekledim. Biraz değişen teknolojiyi, takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Öncelikle at gözlüklerinizi çıkartmanız gerek tabii ki. Bahsettiğim sitede de, hangi profesyonel oyuncunun, hangi monitör modelleri kullandığı yer alıyor. Bizzat oyuncuların tercihlerine bakarakta kafasında bir şeyler oluşturabilir arkadaşımız.

Bu monitörü aldıktan sonra pişman olur muyum çoğu ekibimle veya 144 240 Hz monitörleri olan arkadaşlarımola video çekiyoruz onların görüntü öncelliği olduğu bariz ortada oluyor bu monitörü alırsam eşitlenir mi monitör kısmını halledersem başka sorunum kalmayacak pişman olmak istemiyorum.

Köhne zihniyetiniz bu durumu "fanboy" olarak algıyor, bunu anlıyorum. Ben de TN panel kullanıyor ve geçmişte 240 Hz ısrarla TN panel almış birisi olarak bu yorumu ekledim. Biraz değişen teknolojiyi, takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Öncelikle at gözlüklerinizi çıkartmanız gerek tabii ki. Bahsettiğim sitede de, hangi profesyonel oyuncunun, hangi monitör modelleri kullandığı yer alıyor. Bizzat oyuncuların tercihlerine bakarakta kafasında bir şeyler oluşturabilir arkadaşımız.

TN Panellerde doygunluk arttırarak sorunu çözebilirsin? Şu mesajları atmayın IPS ile oynanmaz CS:GO Valorant. Doygunluk arttırarak oynanır şu mesajları kesin artık.

TN Panellerde doygunluk arttırarak sorunu çözebilirsin? Şu mesajları atmayın IPS ile oynanmaz CS:GO Valorant. Doygunluk arttırarak oynanır şu mesajları kesin artık.
Konu bireysel tartışmaya dönmesin. Mesajımda açıkça ifade ettim nelere bakılması gerektiğini. Ürünü tercih edecek arkadaşın tercihine kalıyor her şey.

Konu bireysel tartışmaya dönmesin. Mesajımda açıkça ifade ettim nelere bakılması gerektiğini. Ürünü tercih edecek arkadaşın tercihine kalıyor her şey.

Bilgileriniz için teşekkür ederim ama ben renk doygunluğu olarak değil de gecikme hızı gibi öncelikler için tercih edeceğim.

TN panellerde doygunluk arttırarak sorunu çözebilirsin? Şu mesajları atmayın IPS ile oynanmaz CS:GO Valorant. Doygunluk arttırarak oynanır şu mesajları kesin artık.

Lütfen tartışmaya devam etmeyiniz konu amacından şaşacak ve monitörü bulamayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı