240 TL'ye Windows 11 Home alınır mı?

Ücretsiz olarak yapayım dersen bu linke bak işe yarıyor. Ama yok ücretli almak istiyorum diyorsan alabilirsin. Laptop şimdiden hayırlı olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim :)

Ücretsiz kurma işini bir arkadaşta söylemişti ama güvenlik konusunda yaşadığım bazı durumlar bana biraz travma yarattığından ücretli almak daha iyi olur.

Bu arada bu satıcıdan alacağım. Sizce bir sorun olur mu?

Çok teşekkür ederim :)

Ücretsiz kurma işini bir arkadaşta söylemişti ama güvenlik konusunda yaşadığım bazı durumlar bana biraz travma yarattığından ücretli almak daha iyi olur.

Bu arada bu satıcıdan alacağım. Sizce bir sorun olur mu?

Rica ederim kral bende kaspersky premium yüklü ona güveniyorum temiz sorunsuz kullanıyorum :)

Selam dostlar, yakın bir zamanda 2-3 gün içerisinde yeni bir laptop siparişi vereceğim ve neredeyse her laptopta olduğu gibi alacağım laptop da "FreeDOS" bir sisteme sahip. O yüzden işletim sistemi almam gerekiyor ve Microsoft'un "Windows 11 Home" işletim sistemi biraz fazla pahalı :(. Windows Key'i ucuza alma imkanım var mı? Daha doğrusu güvenli ve OEM bir key olarak alma imkanım var mı?

Düzeltme: Hepsiburada sitesinde bir tane key buldum dün akşam 240 TL'ye ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Hocam SağlamLisans ve İtemsatış sitelerinde daha ucuzu var oradan al bence.

500 TL altı ve güvenli olduğu sürece fiyat çok sorun değil :D

Hem ben bir tane satıcı buldum HB'de onun sattığı hem OEM hem de güvenilir mi?(biraz geirde linki koydum)

Hocam indirim var SağlamLisans'ta. Bence hemen alın.Windows 11 pro lisans linke tıklayın.

Hocam indirim var SağlamLisans'ta. Bence hemen alın.Windows 11 pro lisans linke tıklayın.

Hocam Home lisansındada indirim var.

Hocam Home lisansındada indirim var.

Hocam çok pardon sizin sürümünüz Home sürümüymüş.Windows 11 Home lisans

Dosya Ekleri

• 1744986302598.png
    1744986302598.png
    675,4 KB · Görüntüleme: 14
  • 1744986522754.png
    1744986522754.png
    629,2 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri