Windows 11 Home OEM key alınır mı?

Shikinot

Picopat
Merhaba, dün laptopa Windows 11 Home'u kurdum. Ancak anahtarda gerekiyor. Onun için SağlamLisans'dan bunu almayı planlıyorum.

Ancak pimpirik bir insanımdır o yüzden 1-2 soru sormak istiyorum.

1- Bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da) :D

2- SağlamLisans kullanan var mı hem ne kadar güvenilir, hem de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün laptopa Windows 11 Home'u kurdum. Ancak anahtarda gerekiyor. Onun için SağlamLisans'dan bunu almayı planlıyorum.

1- Bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da) :D

2- SağlamLisans kullanan var mı hem ne kadar güvenilir, hem de ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Alabilirsin. Site güvenilir. OEM keyler ana karta gömüldüğü için format attığında gitmez.

İnternette zibil gibi Home Retail var, free olarak paylasılıyor.
Bul bir tane etkinleştir.
Keyi girince hata kodu sonu 08/20 olması gerek.
Ara Microsoft'u etkinleştir.
İnternetten alacagın OEM keyin sadece sana ait olacagını zannetme.
Aynı OEM ile 6 PC etkinleştirdim.
Belki free paylasılan keyi para ile alacaksın.
Key ile BIOS'un alakası yoktur.

Bunun gibi sitelerden alınan keyler korsan oluyor zaten tavsiye etmem. Onun yerine GitHub'da açık kaynaklı proje olan mas öneriyorum. GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.

HWID yöntemi Microsoft hesabına bağlanıyor ve anakarta kaydediliyor. Anakart değiştirmediğin sürece Windows 10 ve 11 için kullanabilirsin.

Key korsan, HWID ve mas legal.
İlginç🧐

İlginç🧐

Okuduğunu anlamanda sorun var sanırım. MAS legal demedim. İnternnete satılan keyler korsan yolla elde edilen keyler dedim. O keylerden alacağıma HWID yöntemiyle ücretsiz etkinleştiririm para falan da vermem o keylere.

Okuduğunu anlamanda sorun var sanırım. MAS legal demedim. İnternnete satılan keyler korsan yolla elde edilen keyler dedim. O keylerden alacağıma HWID yöntemiyle ücretsiz etkinleştiririm para falan da vermem o keylere.

""Bunun gibi sitelerden alınan keyler "korsan" oluyor zaten tavsiye etmem""
Senin anlatman da sorun.
Key ile etkinleştirme korsan olmaz/olamaz.
Korsan olsa Microsoft sunucuları kabul etmez.
Su tartısılır;
Bu keylerin elde edilip, piyasaya dusmesi etik midir, degil midir?
Zamanında Microsoft crack W7 olanlara bile lisans verdi.
Free key bulunuyorken mas veya HWID script calıstırmak ta mantık degil.

Key ile etkinleştirme korsan olmaz/olamaz.

Key ile etkinleştirme korsan oluyor demedim, keyler korsan yoldan piyasaya sürüldüğünü söyledim.

Korsan olsa Microsoft sunucuları kabul etmez.

HWID korsan ama Microsoft sunucuları kabul ediyor, key Microsoft hesabını bağlanıyor ve anakart kaydediliyor yani format atsanda Windows'u bu key ile kullanabiliyorsun. Senin mantığına göre Microsoft'un bunu da kabul etmemesi lazım ama bu açıkları bildikleri halde kapatmıyorlar.

Free key bulunuyorken mas veya HWID script calıstırmak ta mantık degil.

Free key bulmak kolay değil, internette paylaşılan keylerin çoğu kullanılmış oluyor.

Bu keylerin elde edilip, piyasaya dusmesi etik midir, degil midir?

Microsoft Windows 11 Pro'yu 9500 liraya satıyor. Satın almak isterseniz tek legal yöntem bu. HWID yöntemini kullanmak ve bu ucuza satılan keyler kullanmak arasında bir fark yok ikisi de aynı yola çıkıyor çünkü aldığın key de illegal yolla elde edilmiş bir key.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2024-12-27 at 21-44-46 Windows 11 Pro Satın Al - Microsoft Store Turkey.png
    Screenshot 2024-12-27 at 21-44-46 Windows 11 Pro Satın Al - Microsoft Store Turkey.png
    261,3 KB · Görüntüleme: 27

İlginç🧐
6 tane ne la mmorpg hesapmı kasıyon qıwdnoıqwndklqsşm

1- bu keyi girdiğim zaman laptopumda büyük değişiklik yapar mı? BIOS da herhangi bir değişiklik gibi? (dün bilgisayarcı da BIOS'a özel bir ayarlama yaptım da) :D

Hocam ikinci sorunundan başlim SağlamLisans'ı yıllardır kullanıyorum fsha bir kere problem yaşamadım ürünü aldıktan sonra saniyesinde geliyor mail adresine ilk sorunuza gelecek olursak tam bilmiyorum o yüzden daha iyi bilen birisi cevaplarsa daha iyi olur ama yapmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı