2400 HD Pro ile mining yapılabilir mi?

Şaka değil :D cidden soruyordum cevaplarınız için teşekkürler.
Bir de benim arkadaşımın RX 580 8 GB ekran kartı var onla olur herhalde :D günlük getirisi kaç TL olur?
 
Merhaba, benim 13 yıllık bir ekran kartım var (AMD Radeon 2400 HD Pro). Mining yapılabilir mi? Yapılırsa günlük 5 10 TL gelir mi? Cok oyun oynamiyorum PC'de, zaten adam akilli bir Minecraft oynatiyor. Haftada 1 kere giriyorum, bari bir ise yarasin dedim. Cevaplarinizi bekliyorum.
Abarttık mı acaba?
 
Olabilir doğal bir şey. Kimse bilmek zorunda değil. Ben de kaç senelik 3GB HD7950 ile mining yapmaya kalktım. Araştırmadıkça, denemedikçe öğrenilmiyor.

Bir kere gpu üzerinden yapılan kazımlarda dag en düşük 2gb olarak başlıyor. DAG boyutları zaman geçtikçe bloklar bulundukça artıyor. Mesela geçen sene 4gb karla eth kazılabilirken şimdi kazılamıyor. 5GB vram istiyor şu an. Yani 5GB üstü vram şartı karşılandıktan sonra güncel bir kartla kazılabilir. 1 sene sonra 5GB da dolacak. Böyle böyle devam edecek.

2GB vramle bile kazılabilen kripto paralar var. Örneğin Vertcoin. 2GB kart ile kazılabiliyor. Ergo coin de öyle. 2GB kartla bunlar kazılabiliyor. Karlılık tabii değişkenli.

1GB ve eski kartla maalesef kazılamıyor. Vram en az 2 olmalı ve belli bilgi-işlem çözümlemesi olması bunlar da biraz güncel kartlarda oluyor.

Örneğin ben 3GB HD7950 ile RavenCoin kazamadım. 3GB belleğim var ama bu sefer çözümleyecek güçte değildi kazamadım. Kartım desteklemedi algoritmayı çözmeye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı