2400 TL Pegatron H87 M1 Sistem Yükseltme

Katılım
27 Nisan 2017
Mesajlar
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Muhasebeci
Herkese iyi forumlar diliyorum. Resimde bulunan parçaları alırsam güncel oyunlarda iyi seviyede (Monitörlerim 60Hz, yetiyor şimdilik) performans alabilir miyim? BF1 olsun, PUBG olsun yeni nesil oyunlar için beni 2 sene götürsün istiyorum. RAM'larım crucial 4x4 GB 1600 MHz. Anakartım oldukça dandik olduğundan dolayı yenisi almak istiyorum (Pegatron h87 m1). İşlemcim i7 4770 1150 8MB, 2 TB da HDD mevcuttur. Kasa da kullanışlı ve fanları sessiz. İşletim sistemi için elimde 0 W10 orijinal key mevcuttur. Sizin başka önerileriniz var mı? Bütçem maximum 2400 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum. Yardımcı olan arkadaşlara değerli vakitlerini ayırdıkları için teşekkür ederim şimdiden.

Sistem.png
 
Son düzenleme:
Ekran kartını RX 580 yap. DX12 ve Vulkan da GTX1060 dan önde. Marka olarak da MSI veya Sapphire alabilirsin. Güç kaynağını High Power 600W +80 yap. Daha verimli. Kalan parayla da ana kartı yükseltebilirsin.
 
  • Ekran Kartını RX 580 8GB yapın.
  • SSD güzel kalsın o.
  • PSU'da iyi.
  • Anakart hakkında hiçbir fikrim yok :kedi:
 
Alacağım anakartın 1150 olması gerektiğini, aksi takdirde işlemcimle uyumsuz olacağı söylendi. Resimde görünen anakart hakkında bir bilgisi olan var mı peki? Military Class yazdığı için kafam karıştı da, gaming filan yazmıyor.
 
Anakartınız uyumlu, Military Class demek içerisinde kullanılan bileşenlerin çok daha uzun ömürlü ve dayanıklı olması kaynaklıdır, Gaming modeller daha pahalı olmakla birlikte içerisinde bulunan ses,ethernet gibi bileşenler daha kalitelidir.
 
Peki sizin öneriniz var mı Batuhan hocam? Sizce değmez mi bu anakarta? 1150 soketli bulabildiğim 4 slotlu tek anakart zira. öbür türlü işlemciyi de değiştirmek zorunda kalıcam :(
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı