2400 TL Sistem tavsiyesi

Andy12

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci : Intel Core i5 6402 2.8 GHz 6 MB
Anakart : Gigabyte H110-M
RAM: GSKilll 8GB
HDD: WD 1 TB
Ekran kartı : MSI RX 460 4 GB
Kasa : EVEREST Range7 650W

Amacım oyun oynamak ama online oyunlar değil. NBA, PES gibi oyunları oynamak arkadaslar. Sizce nasıl ?

Daha iyisi dizilebilir bence.

Bir deneyeceğim.

Ekran Alıntısı.PNG

@HasanFehmii Olayın Ryzen ile alakası yok. Bu fiyata daha güncel ve daha performanslı parçalar alınabilir. Arkadaş bu yüzden böyle bir yorum yaptı. Boşa mesaj yazmak yerine sizde öneri yapsanız konu sahibine daha fazla katkınız olur.
Yukarıda önerilen sistem iyi. İleride bir tane SSD ve 8GB RAM alırsanız daha iyi olur.

Ben Barışçıl' ın sistemi için konuştum. Nazım Paşa' nın sistemi gayet iyi. Ryzen 1400 ün 7400' ten ne gibi bir üstünlüğü var hocam bana bir açıklarmısınız. Sırf Ryzen olduğu için konmuş belli. İkisi de 4 çekirdek. 7400' ün tek çekirdek performansı daha iyi bu da oyunlarda daha çok FPS alması demek. Zaten Ryzen' in tek avantajı İntel' e göre daha çok çekirdeğinin olmasıydı.

Ben diğer R5 modelleri için konuşmuyorum. Sadece R5 1400 için konuşuyorum. Tabiki de diğer 6 çekirdekli R5' ler alınabilir. Benim burda tek söylemek istediğim İ5 7400' ün R5 1400' den daha iyi olduğu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı