2400 TL'ye i5 4690K ve Asus GT 730 Tabanlı Sistem Toplama

Anakartı sen ne yaptın abicim ya www.vatanbilgisayar.com: Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar yeterliydi. Neyse hayırlı olsun GTX970 altı kurtarmaz bu sistemi :D
Kardeş, daha satın almadım. Hafta içi vereceğim siparişi. MSI almayı düşünmüyorum. Anakart, işlemci çok önemli benim için. Sadece oyun değil, network ve programlama da çalışıyorum. RAMe ve işlemciye baya yükleniyorum. Similasyonlarda falan iyi olması lazım. Performansının ilerde ek yapabileceğim bir kasa lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ekran kartını değiştireceksen hiç gerek yok o ekran kartını almaya bence onun yerine i7 4790k al. Bence anakarta o kadar para verilmez 300-400 liralık bir anakart işini fazlasıyla görür.
 
Haklısınız. Kasayı o zaman bu şekil değiştiyorum. Anakart MSI düşünmüyorum. Asus olsa daha iyi olur. Başka öneri alabilir miyim ?

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA 406 TL
============================================================================

ANAKART için nasıl sizce değiştirmeli miyim ?
Bence her şey iyi SSD yi unutma.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı