11 Pro Max atmıştım ben. Belli olmaz belki hiç indirmez belki ufak bir indirim istersen yardımcı olur satıcıya bağlı tamamen.Hocam o zaman sizin attığınız 12 pro pazarlıkla kaça düşer sizce?
11 Pro Max atmıştım ben. Belli olmaz belki hiç indirmez belki ufak bir indirim istersen yardımcı olur satıcıya bağlı tamamen.Hocam o zaman sizin attığınız 12 pro pazarlıkla kaça düşer sizce?
Peki hocam 11 pro max ve ya 12 pro alsam kaç yıl gider kaç yıl güncelleme alır?11 Pro Max atmıştım ben. Belli olmaz belki hiç indirmez belki ufak bir indirim istersen yardımcı olur satıcıya bağlı tamamen.
11 serisi seneye muhtemelen son güncellemesini alacak. 12 serisi de 2026 da iOS güncellemesi almayı bırakır diye düşünüyorum. Cihazların kullanım süresi iki cihaz için de 3 seneyi geçer tahminimce. Ancak ikinci el ortalama 4 yıllık cihazlara 20.000 lira para vermek bence mantıklı değil. İlla Apple kullanacağım dersen o ayrı tabi.Peki hocam 11 pro max ve ya 12 pro alsam kaç yıl gider kaç yıl güncelleme alır?
Yani apple kullanmak istiyorum ama mantıklı değilse samsung da olur11 serisi seneye muhtemelen son güncellemesini alacak. 12 serisi de 2026 da iOS güncellemesi almayı bırakır diye düşünüyorum. Cihazların kullanım süresi iki cihaz için de 3 seneyi geçer tahminimce. Ancak ikinci el ortalama 4 yıllık cihazlara 20.000 lira para vermek bence mantıklı değil. İlla Apple kullanacağım dersen o ayrı tabi.
Sıfır S23FE bakılabilir.Yani apple kullanmak istiyorum ama mantıklı değilse samsung da olur
Üstüne 2700 civarı ekleyebilirseniz sıfır iPhone 12 satılıyor.
Hocam peki sizce s23 mü s23+ mı?
Bütçe varsa ve S23+'ın pil ömrüne ve ekran büyüklüğüne ihtiyacın varsa neden olmasın. Bence gereksiz ama.Hocam peki sizce s23 mü s23+ mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.