24000 TL laptop tavsiyesi

Bütçe
24.000

Alcatraz Tetik

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2020
Mesajlar
173
Çözümler
11
Yer
System32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tarihçi
Merhaba, kardeşim oyun ve yazılım ile uğraşıyor, bütçeye uygun kaliteli bir Gaming laptop araştırıyorum.


Bu modeli kardeşim beğenmiş (bütçeyi aşsa da) ancak Monster'la ilgili korkularım var. Forumlarda çok iyi bir isme sahip değil. Aynı zamanda Gaming laptop satan bir şirketin nasıl internet sitesinde BIOS sürümleri yayınlanmaz aklım almıyor. (BIOS sürümü istemek için teknik desteğe mail atmak gerekiyormuş) 😂
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam neredeyse aynı fiyat ancak özellikleri Monster'a göre düşük kalıyor. MSI farkına değer mi ?
Bu modelin kasası tongfang olduğundan dolayı alınır. Ekran çözünürlüğü ve diğer parçalarıda fiyatına göre kaliteli.
Evet hocam gerçekten görebildiğim kadarıyla bu fiyata en iyisi gibi duruyor. Monster'ın yeni modellerini Tongfang yapıyor fakat Tongfang'in kaliteli olduğunu bilmiyordum teşekkürler.

Monster'ı seviyorum ancak 2022 yılında bir Gaming Laptop şirketinin Bios yayınlamaması gerçekten çok şevk kırıcı bir durum. MSI, ASUS, HP gibi bilindik markalar Sitelerinde Güncel Bios çıkarıyorlar. İleride yeni uygulamalar, oyunlar, işletim sistemleri çıktığı zaman optimizasyon için Bios güncellemesi şart olabilmekte, böyle bir durumdayken Monster'ın sırf Bios için Teknik servis ve Destek ekibi ile uğraştırması gerçekten akıl almaz bir durum.
 
Son düzenleme:
Hocam neredeyse aynı fiyat ancak özellikleri Monster'a göre düşük kalıyor. MSI farkına değer mi?

Monster'dan ucuz bir marka yok zaten. Aynı kalitede bir şey arıyorsanız öyle bir marka çıkmadı daha. Fakat, MSI kalitesi Monster'da olmaz. Ayrıca Monster'ın teknik servisi övüldüğü kadar iyi değil ve yedek parça stokları yok. 2 yıl kullandıktan sonra bataryam şişmişti ve normalde 5 yıl boyunca yedek parça stoğu olması gerekirken stokta olmadığını ne zaman geleceğinin de belli olmadığı söylendi. O yüzden Monster'ı ben önermiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı