Selam. Gamepad alacağımda önerilerinizi bekliyorum, maksimum 2400 TL.
2000 civarına bulunuyordu birkaç gün önce yine vardır.Değmez o paraya. Ayrıca Amazon'dan alsam daha ucuza geliyor.
O fiyata DualSense alırım hocam.
Aslına bakarsanız bunların hepsini tokatlayacak gamepadler var yurtdışında ama gümrük meselesini biliyorsunuz o yüzden önermedim.2000 civarına bulunuyordu birkaç gün önce yine vardır.
2000 civarına bulunuyordu birkaç gün önce yine vardır.
2000 civarına bulunuyordu birkaç gün önce yine vardır.
Aslına bakarsanız bunların hepsini tokatlayacak gamepadler var yurt dışında ama gümrük meselesini biliyorsunuz o yüzden önermedim.
Aslına bakarsanız bunların hepsini tokatlayacak gamepadler var yurt dışında ama gümrük meselesini biliyorsunuz o yüzden önermedim.
O zaman ultimate c yerine direkt ultimate 2 c de alabilirsinizAçıkçası ben 8BitDo Ultimate'e bakıyorum
Büyük ihtimalle onu alacağım
King kong 3 Max veya 2 proyada bakıyorumda kullanan bir arkadaş varsa kullanıcı deneyimlerini öğrenmek isterdim.
Azerbaycan'da yaşadığım için gümrük pek sıkıntı değil hocam. Önerilerinizi bekliyorum.
O zaman ultimate c yerine direkt ultimate 2 c de alabilirsiniz
![]()
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla
Yalnızca US$53.99, en iyi 8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz Denetleyici, Windows PC ve Android İçin 1000Hz Polling Hızı Hall Etkisi Joysticks ve Hall Tetikleyicileri İle Remappable L4/R4 Tamponlarla online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Selam. Gamepad alacağımda önerilerinizi bekliyorum, maksimum 2400 TL.
Hocam bu bütçede kesinlikle dulasense alın. Başka kol hakkını veremez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.