240GB SSD'ye Windows 8.1 disk klonlama

Kvothe

Hectopat
Arkadaşlar normalde 1 TB HDD kullanmaktayım. Ama çok yakın zamanda 240GB SSD alacağım. Şimdi benim istediğim windows'u SSD'ye yükleyerek, herşeyi sil baştan olacak şekilde SSD'yi yerel disk C, HDD'yi yerel disk D olarak göstermek. Bunu nasıl yapabilirim ? Windows 8.1 kullanıyorum onu da flash'dan kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok önemli değilse SSD ve HDD yi takıp formata başlayın. Disk seçme ekranında hepsine sil deyip sadece SSD yi biçimlendirin. Bilgisayar açılıncada HDD yi biçimlendirirsiniz. Hızlı biçimlendir seçeneğini kaldırırsanız daha sağlıklı olur.

SDD alıdığınızda yapamazsanız beni etiketleyin yardımcı olurum.

Çok önemli değilse SSD ve HDD yi takıp formata başlayın. Disk seçme ekranında hepsine sil deyip sadece SSD yi biçimlendirin. Bilgisayar açılıncada HDD yi biçimlendirirsiniz. Hızlı biçimlendir seçeneğini kaldırırsanız daha sağlıklı olur.

SDD alıdığınızda yapamazsanız beni etiketleyin yardımcı olurum.

Tamam, kurulum sırasında size tekrar dönerim sıkıntı olursa.

Şimdi SSD montajını yaptım. Ama format atamıyorum bilgisayara. Boot'dan usb yi seçince 'an operating system wasn't found. try disconnecting any drives that dont contain an operating system' diye bir yazı geliyor ?
Anakartım asus m5a99fx pro2.0

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı