240 mm sıvı soğutma lazım önerir misiniz?
Önermeyiz, daha doğrusu öneremeyiz maalesef. Bütçeni ve kasa modelini belirtmen gerekiyor.
O zaman kule tipi öneririm doğrusu üstelik çok daha iyi phantom spirit alabilirsinKasa 240mm desteklediği için 240mm istiyorum Rampage saılor kullanıyorum bütçe 4000 aşmasın.
Bunu gördüm de iyi değil diyorlar.
@NPG RoYzE
Bütçeni birazcık aşıyor, aynı zamanda birazcık üşendirici iş ancak soğutucu almışken aynı anda kasa değişikliği de yapmanı öneririm.
![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
![]()
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240-SF) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımıwww.gaming.gen.tr
Soğutucuyla birlikte kasa değişikliği de öneriyorum çünkü düşük profil belleklere sahipsen eğer P360A'nın üst tarafına attığım soğutucuyu sığdırabileceğinin garantisi var ancak elindeki kasa için maalesef aynısını söyleyemem. Kimse risk almak istemez, sen de istemezsin emin ol.
Çok üşengeç olduğunu düşünüyorsan daha ince yapılı sıvı soğutuculara veya kule tipine yönelme seçeneklerin de bulunuyor tabii, tercih senin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.