Dostum mağazadan alcam
Güzelmiş ama Kocaeli dışına çıkamam.Güvenilirdir arkadaşlarım ve tanıdıklarım alışveriş yaptı Mİ9SE en iyisi olur hocam.Log in to Facebook
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.www.facebook.com
max:2500 hocam ayrıca satan mağaza yok.Kullanmak icinse Bence bunu al pisman olmazsin. lakin satmak icinse lg nin ikinci eli olu fiyata gidiyor kararini sen ver
![]()
LG G7 ThinQ (G710) Cep Telefonu
LG G7 ThinQ G710 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
max:2500 hocam ayrıca satan mağaza yok.
Bu nasil isini gorurmu fiyatida uygunmax:2500 hocam ayrıca satan mağaza yok.
Dostum konuyu okudun umarım 2500 TL diyor sen 700 TL'lik telefonu öneriyorsun...Bu nasil isini gorurmu fiyatida uygun
![]()
Alcatel Pop 4 6"
Alcatel Pop 4 6" 7070X detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İsterseniz Satıcıyla konuşabilirim bende kocaeli'de yaşıyorum sıkıntı yaşamazsınız zaten.Güzelmiş ama Kocaeli dışına çıkamam.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.