2440 TL'ye Redmi Note 7 Almak Mantıklı Mı?

Bulunduğunuz yerdeki mağaza fiyatlarını bilemem ancak İstanbul'da aynı fiyattan elden alabileceğiniz mağazalar da mevcut. Kaldı ki Mi 8 Lite için bile Redmi Note 7 için bahsi geçen fiyatı yine de verirdim. Yalnızca batarya için kesinlikle Redmi Note 7 tavsiye etmem.

Söz konusu iki cihazın kıyaslandığı bir çok video inceleme mevcut. BURADAN inceleyenin kişisel yorumlarına da takılmadan bir göz atın derim.

Kullanmak icinse Bence bunu al pisman olmazsin. lakin satmak icinse lg nin ikinci eli olu fiyata gidiyor kararini sen ver

Kullanmak icinse Bence bunu al pisman olmazsin. lakin satmak icinse lg nin ikinci eli olu fiyata gidiyor kararini sen ver
max:2500 hocam ayrıca satan mağaza yok.

Bu nasil isini gorurmu fiyatida uygun
Dostum konuyu okudun umarım 2500 TL diyor sen 700 TL'lik telefonu öneriyorsun...
Güzelmiş ama Kocaeli dışına çıkamam. :(
İsterseniz Satıcıyla konuşabilirim bende kocaeli'de yaşıyorum sıkıntı yaşamazsınız zaten.
O kadar parayı verebileceğin en iyi telefon Mİ9 SE'dır o yüzden diyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı