2450 TL Ekran Kartı Önerisi

Sapphire diye bir model olduğunu kendiniz belirtmişsiniz zaten Nitro + eklemedim diye öyle bir model yok mu oluyor?
Pulse ve Nitro + modelleri var.

Sapphire Pulse soğutma açısından iyi bir model değildir model belirtmediğinizi söyledim Sapphire bir markadır.
 
HMM 1050 Ti ekran kartı eski sistemimden kalma ya o yüzden önce diğer bileşenleri halledeyim en son ekran kartı alayım dedim. Peki RX 590'nın hangi soğutmalı versiyonunu tavsiye edersin?

Selamlar. Bütçe yetiyorsa hiç 1650 Super ile 1660 Super arasında kalmayın. Donanımdaki diğer parçaların doğru seçildiğini varsaydığımızda arada ortalama 10 - 15 FPS farkı olacaktır. Bu farkın 20 - 30 kadar açıldığı oyunlarda var. Bütçeyi aşmaması halinde 1660 alınması daha uygundur. Bunun dışında;

1050 Ti kartı satmayı denediniz mi 2450 TL'nin üzerine onun parası eklenerek bütçe biraz daha toparlanmış olur. O zaman rahatlıkla 1660 Ti veya indirimlere göre daha yüksek kartlar alabilir, kalan parayı da diğer yükseltmelere ayırabilirsiniz.

Şu an elimde benim de Galax 1050 Ti Exoc 4 GB var. Bu kartı satıp üzerine de koyarak 1660 Ti almayı planlıyorum.

Not: Ben mesajı yazmaya başladığımda henüz seçim yapmamıştınız. İnternet gitti - geldi falan. Siz seçim yaptıktan sonra mesajı göndermiş olduk.
 
Gigabyte RX590 kullanıcısıyım soğutması ve performans ından memnunum tafsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı