metalheadenes
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: Asus Rog Strix B650E-F Gaming Wifi
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X
Ekran Kartı: Galax RTX 4070 Super Ex Gamer 1-Click OC 12GB
RAM: Gskill Flare X5 32 (16x2) GB 6000 MHz CL30
Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II 360 ARGB
PSU: FSP Hydro G Pro 1000W 80+Gold
SSD: Kingston Renegade 2 TB 7300 MB/7000 MB
Kasa: NZXT H9 Elite
Monitör: Philips Evnia 27M2N5500
Sence Ryzen 5 5600 ve 3060TI windows 11 24H2 sürümünü kaldıramayacak bir ikili mi? Atomu parçalamıyoruz, arayüz performansından bahsediyoruz, böyle basit işlemlerde ekran kartının gücü zaten büyük oranda kullanılmaz, işlemci de boştadır zaten. Sanki onunla ilgisi yok yani13. Nesin işlemci ve tabiri caizse hayvan gibi bir ekran kartınız olduğu için sorun yaşamıyor olabilir misiniz![]()
Arkadaşlar yaklaşık 3-4 gün önce Windows 11'imi 24H2 sürümüne güncelledim ancak güncelledikten sonra bilgisayarda gözle görülür derecede performans düşüklüğü fark ettim. Google takılıyor, birkaç saniye sonra geliyor. Oyunlar zaten ekstra takılıyor. Bilgisayardaki herhangi bir parçada sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Bunun bir çözümü var mı?
Bunun tek çözümü yine yazılım güncellemesiyle düzeltilmesidir, yani senlik pek bir durum yok. İşin enteresan tarafı, ben 23H2 sürümüne göre ciddi bir performans artışı yaşadım, oyunlarda da stabilizasyon ve FPS değerlerinde hatrı sayılır bir iyileşme yaşadım, ben fazlasıyla memnunum. Benim gördüğüm kadarıyla 24H2 sürümü, 23H2'ye göre çok daha stabil bir sürüm ama böyle sorunlar yaşayanları az da olsa duydum açıkçası.
Son düzenleme: