Çözüldü 24H2 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vınnnn

Kilopat
Format atmadan kuracağım, kardeşimin bilgisayarına gelmiş 24H2 bende gözükmüyor Update'den. Installation asistant ile yapabilir miyim? Microsoft sitesinde 24H2 olduğu gözüküyor.

Çözüm
Ama yok kardeşim beni geçmemeli gibi bir şeyde bulunacaksan Yükleme Asistanı sıfırlama olmadan seni yeni sürüme götürür ancak ilk önce cihazın özelliklerine bakar. Eğer size gelmediyse bilgisayar, gereksinimleri karşılamıyor olabilir.

Gerçekten çok mu sorun var? Bilgisayara pek bakmıyorum, cidden çok sorun var ise kalayım. Yoksa geçmek istiyorum.
Sizde sorun çıkacak gibi bir garanti yok, bazılarında sorun olmadı. Bende bir kaç basit sorun var ama çok büyük sorunlarla karşılaşan var. Eğer pek umurumda değil diyorsan geç.
Ama yok kardeşim beni geçmemeli gibi bir şeyde bulunacaksan Yükleme Asistanı sıfırlama olmadan seni yeni sürüme götürür ancak ilk önce cihazın özelliklerine bakar. Eğer size gelmediyse bilgisayar, gereksinimleri karşılamıyor olabilir.

Gerçekten çok mu sorun var? Bilgisayara pek bakmıyorum, cidden çok sorun var ise kalayım. Yoksa geçmek istiyorum.
Sizde sorun çıkacak gibi bir garanti yok, bazılarında sorun olmadı. Bende bir kaç basit sorun var ama çok büyük sorunlarla karşılaşan var. Eğer pek umurumda değil diyorsan geç.

Çözüm
Yok yok karşılıyor, benim sistem daha iyi kardeşiminkinden zaten. Amacım güncellik aslında.

Sizde sorun çıkacak gibi bir garanti yok, bazılarında sorun olmadı. Bende bir kaç basit sorun var ama sorun yaşayan çok. Eğer pek umurumda değil diyorsan geç.
Tamamdır teşekkürler deneyeyim o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı