24H2 nasıl indirilir?

Hocam en stabil sürüm hangisi oluyor Windows 11'de. Veya 11'e geçeyim mi şu an 11'im ama bir takım sorunlar yaşadım.

Windows 11'in en stabil sürümü, normal sürüm bana göre. Hocam gördüğüm kadarıyla oyuncuların büyük çoğunluğu Windows 10'da kalıyor.

Windows 10'da hangi sürümü kurabilirim peki hocam.
Ve Windows 11 oyun performansı daha iyi değil mi?

Vallahi hocam buna net bir şey söylemek zor. Bununla ilgili sayısız konu açıldı, anketler yapıldı. Birinin sisteminde sorunlu iken bir başkasının sisteminde sorunsuz olabiliyor. Denemelisiniz.
Ama herkeste olan ve bilinen klasik sorunlar hala devam ediyor. Mesela; hafif kasma, masaüstü sağ tık gecikmesi, slayt geçişlerinde beyaz ışık patlamaları gibi.

2024-09-03_22-06-26.png

Hocam en stabil sürüm hangisi oluyor Windows 11'de. Veya 11'e geçeyim mi şu an 11'im ama bir takım sorunlar yaşadım.
Valla kardeşim eğer oyun oynuyorsan Windows 11'e geç hatta Linux kullan tabi ekran kartın AMD ise.

Valla kardeşim eğer oyun oynuyorsan Windows 11'e geç hatta Linux kullan tabi ekran kartın AMD ise.
He pardon zaten windows 11'desin. 23H2 'i kullan. Şuanlık 24H2'ye geçmek fuzuli bence çünkü o performans artıran özellik bir güncelleme ile 23H2'ye de geldi. Şayet ben ryzen 9 5950X kullanıcısıyım fakat hiç bir performans artışı falan göremedim 24H2 kullanmama rağmen

Son düzenleme:
Retail gözüküyor şuan sitede

Build. 26100.1656
Architecture x64
Channel Retail

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240910_221816_Chrome.jpg
    Screenshot_20240910_221816_Chrome.jpg
    133 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar merhaba, 24H2 sürümünü nasıl indirebilirim acaba?

Hocam buldum bazı bilgisayarlarda geç geliyormuş hatta 1 ay önce bana 23H2 versiyonu geldi biraz fazla geç oldu 24H2 versiyonuda büyük ihtimal geç gelecekti ben Windows Insider sistemini aktifleştirip ön izleme kutucuğunu işaretledim anında 24H2 geldi isteğe bağlı olduğu için geç geliyormuş sizde yapabilirsiniz orijinal sürüm geliyor ön izlemesi falan gelmiyor tek tuşla geliyor geç güncelleme alanlar için çözüm bu.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı