laptopa kıyasla evet striker 5a (gamegaraj) özelleştir al ben 1 tb ssd 750w psu özelleştirerek 23e denk getirdim sende 2 k daha fazla bütçe var dilersen rami 32 yapabilirsin yada sistemin düz hali 20 bin tl 7kya 4060 ti 16 gb ekle çok daha mantıklı olur.Sizce ne alayim, masaüstü mantıklı mı?
Teşekkürler ince hesab güvenilir mi?laptopa kıyasla evet striker 5a (gamegaraj) özelleştir al ben 1 tb ssd 750w psu özelleştirerek 23e denk getirdim sende 2 k daha fazla bütçe var dilersen rami 32 yapabilirsin yada sistemin düz hali 20 bin tl 7kya 4060 ti 16 gb ekle çok daha mantıklı olur.
evet güvenilir fakat bazı sistemler çok iyiyken bazıları çok uçuk fiyat.Teşekkürler ince hesab güvenilir mi?
RAZER o mause kronikLink atacağım ucuz ve güvenilir.
Kulaklığınız:Rampage RM-K56 Specter Kulaklık
Termal macununuz:Arctic MX-5 4 g
Ekranınız:Twisted Minds TM22FHD100IPS Monitör
Kasanız:Gametech Phantom Bilgisayar Kasası
Mouse:Razer DeathAdder Essential Mouse
Klavyeniz:Blueforce Majesty Klavye
Toplam:6300:TL
deathadder alınmaz alan arkadaşlarım vardı hepside razerdan sogudu direkt.Link atacağım ucuz ve güvenilir.
Kulaklığınız:Rampage RM-K56 Specter Kulaklık
Termal macununuz:Arctic MX-5 4 g
Ekranınız:Twisted Minds TM22FHD100IPS Monitör
Kasanız:Gametech Phantom Bilgisayar Kasası
Mouse:Razer DeathAdder Essential Mouse
Klavyeniz:Blueforce Majesty Klavye
Toplam:6300:TL
Bencededeathadder alınmaz alan arkadaşlarım vardı hepside razerdan sogudu direkt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.