25.000 TL'ye Acer Nitro 5 AN517-54-53AQ alınır mı?

ahmetceo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğin gibi bu laptop nasıl? İnternette araştırdığımda fiyat bilgisi bulamadım üretimi yok herhalde 25 bin TL'ye birinden alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim daha doğrusu alınır mı? Aşırı oyun oyayan biri değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da belirttiğin gibi bu laptop nasıl? İnternette araştırdığımda fiyat bilgisi bulamadım üretimi yok herhalde 25 bin TL'ye birinden alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim daha doğrusu alınır mı? Aşırı oyun oyayan biri değilim.

İkinci el alıp bu parayı verecekseniz Bu laptopu tavsiye ederim en azından sıfır ve Amazon güvencesi ile alırsınız.

Motor ile takas yapacağım için farklı bir laptop alma imkanım yok teşekkür ederim.

Anladım o halde yardımcı olayım bende de Acer'in AN515-58 i7 RTX 4060 olan modeli var 1 yılı geçti kullanıyorum aktif oyunda oynuyorum işlemci de Turbo Boost özelliği varsa 95 dereceden aşağı inmiyor ve boşta olsa bile laptop 65 70 derecede geziyor laptop soğutucu da kullanıyorum. Senin alacağın laptopun işlemcisinde Turbo Boost varsa bu sorunu yaşayabilirsin aslında sıkıntı yaratmıyor diyorlar ama oyun oynarken 100 derece işlemci ile oynamak rahatsız ediyor beni :D hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı