Acer Nitro 5 AN517-54 alınır mı?

Bütçe
25000

bigbosssnake

Femtopat
Kısaca Acer Nitro 5 AN517-54 i5-11400H RTX3050 Ti 17.3" alınır mı? Kronik sorunları var mı? 24K TL'nin altına veya biraz üstüne daha iyi bir alternatif var mı?
-Herkese esenlikler arkadaşlar. 26 Eylül'de Hepsiburada'dan MSI GF63 Thin 11UC spariş etmiştim 17.299 liraya. Sonrasında @Xevanior arkadaşımızın rehberini okudum ve siparişi iptal ettim. Şimdi bütçemi zorlayabildiğim kadar zorlayıp linkteki Acer laptopu almak istiyorum ama çekincelerim var. Acer Nitro 5'te karşılaşabileceğim kronik sorun var mıdır? Sizce yapabileceğim en iyi tercih ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca Acer Nitro 5 AN517-54 i5-11400H RTX3050 Ti 17.3" alınır mı? Kronik sorunları var mı? 24K TL'nin altına veya biraz üstüne daha iyi bir alternatif var mı?
-Herkese esenlikler arkadaşlar. 26 Eylül'de Hepsiburada'dan MSI GF63 Thin 11UC spariş etmiştim 17.299 liraya. Sonrasında @Xevanior arkadaşımızın rehberini okudum ve siparişi iptal ettim. Şimdi bütçemi zorlayabildiğim kadar zorlayıp linkteki Acer laptopu almak istiyorum ama çekincelerim var. Acer Nitro 5'te karşılaşabileceğim kronik sorun var mıdır? Sizce yapabileceğim en iyi tercih ne olur?

İyi ki de görmüşsün rehberi.

İyi ki de görmüşsün rehberi.
Çok sağolun. MSİ ismine atlayıp aldım. Dağıtım yapacak şubeye kadar da gelmişti ama arayıp geri göndermelerini istedim. Önerdiğiniz hp victus ile acer nitro arasında hangisinin sorun yaşatmadan kullanma ihtimali daha az olur? Doğuda olduğumdan ötürü servise ürün göndermek tam bir işkence. 4-5 yıl Bozulmadan çalıştığı sürece 20-30 fps'yi göz ardı edebilirim.

Çok sağ olun. MSI ismine atlayıp aldım. Dağıtım yapacak şubeye kadar da gelmişti ama arayıp geri göndermelerini istedim. Önerdiğiniz HP Victus ile Acer Nitro arasında hangisinin sorun yaşatmadan kullanma ihtimali daha az olur? Doğuda olduğumdan ötürü servise ürün göndermek tam bir işkence. 4-5 yıl Bozulmadan çalıştığı sürece 20-30 FPS'yi göz ardı edebilirim.

Attığın Nitro biraz sıkıntılı bir model eski kasa olduğundan dolayı. Victus daha iyi soğutma açısından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı