Acer Nitro 5 AN517 54 alınır mı?

Bütçe
30000 TL

Agusta

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, aşağıdaki adreste yer alan oyun bilgisayarı nasıl?
Yanımda pek taşımayacağım ve harici bir monitöre bağlamayacağım için 17.3 ekran tercih ettim.
Fiyat olarak da 3070 ekran kartı olan en uygun model. Bütçem zaten en fazla 30k. Üzerinde 16 GB DDR4 bellek mevcut. Anakart DDR5 destekler mi bilgim yok.
Hayatımda ilk ve son kez oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Ne dersiniz? Alternatifi var mıdır?

Ben de Laptop arayışındayım. Güzel gözüküyor. 17 inc belki benim için fazla olabilir. Tek korkum fan sesi gürültüsü. Bu duruma bir çare bulabildi mi acaba üreticiler yoksa oyun oynarken uçak motoru gibi sesler devam ediyor mu laptop’larda:)

12. Nesil olup 3060 kartlı ile 12. Nesil olup 3070 kart olanın fiyatı yakın duruyor.

Sonra DDR5 i kafaya takması kalıyor. Bitmiyordu.. 😃😃

12. Nesil olup 3060 kartlı ile 12. Nesil olup 3070 kart olanın fiyatı yakın duruyor.

Sonra DDR5 i kafaya takması kalıyor. Bitmiyordu.. 😃😃
Sizin attığınız 11.nesil ve 31k. Ekran watt değeri düşükse hiç bulaşmayın zaten. Eğer 30k bütçeniz varsa şunu öneririm:
27.800tl gibi bir fiyata bunu:
veya bunu

@dondurmalıkedi linklerini paylaştığınız bilgisayarlar oyun oynarken aşırı fan sesi yapar mı? Ya da şöyle sorayım, fan sesi oldukça minimize olan bir gaming laptop var mıdır? Yoksa böyle bir şey mümkün değil midir? Daha önceleri bir excalibur almıştım oldukça fazla fan sesi vardı. Bir tanıdığımda Acer Nitro vardı o da aynı şekilde. Bilgisayar olarak uzun yıllardır Macbook kullanıyorum oyun da bir tek konsolda oynadığımdan biraz uzağım bu dünyaya. Aydınlatabilirseniz sevinirim

Sizin attığınız 11.nesil ve 31k. Ekran watt değeri düşükse hiç bulaşmayın zaten.
Verdiğim linkteki pc turuncu sitede indirim koduyla 29k civarına geliyor.
TDP değeri tam bilinmiyor. Ancak 100 e kadar denilmiş.

İşin aslı bulunduğum yerde fiber optik bağlantı olsa GeForce Now alır bu rakamlara girmezdim.

@dondurmalıkedi linklerini paylaştığınız bilgisayarlar oyun oynarken aşırı fan sesi yapar mı? Ya da şöyle sorayım, fan sesi oldukça minimize olan bir Gaming laptop var mıdır? Yoksa böyle bir şey mümkün değil midir? Daha önceleri bir Excalibur almıştım oldukça fazla fan sesi vardı. Bir tanıdığımda Acer Nitro vardı o da aynı şekilde. Bilgisayar olarak uzun yıllardır MacBook kullanıyorum oyun da bir tek konsolda oynadığımdan biraz uzağım bu dünyaya. Aydınlatabilirseniz sevinirim

Fan sesi olmayan bir laptop yok diye biliyorum, özellikle oyunlarda uçuşa kalkıyor ama kulaklıkla oynayınca fark etmezsiniz, fan sesi düşük olan markalar var ama hiç olmayan yok.

Fan sesi olmayan bir laptop yok diye biliyorum, özellikle oyunlarda uçuşa kalkıyor ama kulaklıkla oynayınca fark etmezsiniz, fan sesi düşük olan markalar var ama hiç olmayan yok.
Şöyle koysalar altına 4-5 fan ne güzel olur:) Kulaklıksız çekilecek gibi olmuyor gerçekten o ses. Bütün sesleri bastırıyor

@dondurmalıkedi linklerini paylaştığınız bilgisayarlar oyun oynarken aşırı fan sesi yapar mı? Ya da şöyle sorayım, fan sesi oldukça minimize olan bir gaming laptop var mıdır? Yoksa böyle bir şey mümkün değil midir? Daha önceleri bir excalibur almıştım oldukça fazla fan sesi vardı. Bir tanıdığımda Acer Nitro vardı o da aynı şekilde. Bilgisayar olarak uzun yıllardır Macbook kullanıyorum oyun da bir tek konsolda oynadığımdan biraz uzağım bu dünyaya. Aydınlatabilirseniz sevinirim
Hp victus fan konusunda iyi sanırım bende forumdaki yorumlara göre konuşuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı