25.000TL ekran kartı önerisi

Bütçe
25000

Taha E.

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba 25000TL sıfır ekran kartı almayı düşünüyorum aklımda 4070 var Gigabyte sürümleri 22K civarında, 5060 Ti'ı da performansından dolayı almayı düşünmüyorum. AMD almayi düşünmüyorum.
Kasa özelliklerim:
R5 7500F.
16 GB 5600MHz RAM.
700W PSU.

Merhaba 25000TL sıfır ekran kartı almayı düşünüyorum aklımda 4070 var Gigabyte sürümleri 22K civarında, 5060 Ti'ı da performansından dolayı almayı düşünmüyorum. AMD almayi düşünmüyorum.
Kasa özelliklerim:
R5 7500F.
16 GB 5600MHz RAM.
700W PSU.

AMD düşünülmemesinin sebebi? 9070XT gibi bir kart varken ,özellikle bu fiyatta, NVIDIA yönelmek tasarım vb işlerle uğraşmıyorsanız saçma.

Aradan kaç jenerasyon geçti … E60 BMW mağduru olanlar da G30, G60 tercih etmesin o zaman.
Macera aramak isteyen tercih edebilir tabii orası ayrı. Her yeni jenerasyonda bir önceki serideki sorunlar bu seride yok diyip diyip insanları yanılttılar, 6000 serisi çıktı bu seride eski serideki sorunlar yok dendi ama vardı, aynısını 7000 için de dediler o da genel olarak sorunluydu ve şu an 9000 serisi için de diyorlar ama değişen bir şey yok.

Macera aramak isteyen tercih edebilir tabii orası ayrı. Her yeni jenerasyonda bir önceki serideki sorunlar bu seride yok deyip deyip insanları yanılttılar, 6000 serisi çıktı bu seride eski serideki sorunlar yok dendi ama vardı, aynısını 7000 için de dediler o da genel olarak sorunluydu ve şu an 9000 serisi için de diyorlar ama değişen bir şey yok.

7000 serisinde genel sorun ne vardı? Çıktığında aldım, sorun bir kere bile yaratmadı. 9000 serisinden neredeyse tüm tanıdıklarım yine kart aldı, sorun yok. Eski nesillerde sorun olduğu aşikar. Yeni diyebileceğimiz bahsettiğiniz nesillerde abartıldığı kadar bir problem yok. Çoğu kulaktan dolma fikirler. Paramın karşılığı olarak en iyisini almak istiyorum diyenler tercih edebilir.

7000 serisinde genel sorun ne vardı? Çıktığında aldım, sorun bir kere bile yaratmadı. 9000 serisinden neredeyse tüm tanıdıklarım yine kart aldı, sorun yok. Eski nesillerde sorun olduğu aşikar. Yeni diyebileceğimiz bahsettiğiniz nesillerde abartıldığı kadar bir problem yok. Çoğu kulaktan dolma fikirler. Paramın karşılığı olarak en iyisini almak istiyorum diyenler tercih edebilir.
Wattman hataları, YouTube'da takılma problemi, oyunlarda stuttering, drop, bulanıklık, pixelleşme, donanım hızlandırma problemi, siyah ekran, pencerelerin iç içe geçmesi, ekranda git gel olması, masaüstünde takılmalar, restart atma, kilitlenme gibi sorunlar forumlarda konularda rastladığım hatta kendim de yaşadığım sorunlar bunlar. 9000 serisinde şu an ki sürücülerde nispeten daha az tabii ama gene de NVIDIA'ya oranla çok daha fazla maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı