25.000TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

1yssuf

Centipat
Daha fazla  
25 bin gibi bütçem var. Aslında diz ustu almak istiyorum ama çoğu kisi alma diyor ksrarsiz kaldım eger masaustu alsam nasıl bir sisten dizebilirim? İçinde monitör olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
25 bin gibi bütçem var. Aslında diz ustu almak istiyorum ama çoğu kisi alma diyor ksrarsiz kaldım eger masaustu alsam nasıl bir sisten dizebilirim? İçinde monitör olursa daha iyi olur.

Dostum başkalarına bakma eğer kullanım amacın laptopta daha uygun ise laptop al.
Evet doğru 25 k masaüstü ile 25 k laptop aynı performansı vermez ama bir sürü avantaj ile gelir laptop. Sen kendine göre şekillendir.

Dostum benim kullanım amacın sadece evde oyun oynamak ise laptopun yanından bile geçme ama ben dışarıda çıkarır diyorsan al.

Dostum başkalarına bakma eğer kullanım amacın laptopta daha uygun ise laptop al.
Evet doğru 25 k masaüstü ile 25 k laptop aynı performansı vermez ama bir sürü avantaj ile gelir laptop. Sen kendine göre şekillendir.
Eğer kullanım laptop almayı gerektiriyorsa zaten masaüstüne asla razı olmazdı konu sahibi. 25k'ya alacağı laptop ve masaüstü arasında ise çok büyük bir fark söz konusu.

Monitör kesinlikle bu olmalı.

Asusun o monitörü leş bir monitör ve ghosting var bir de şansına arkadaşımda oldu çoğu kez ölü pixel çıkıyor. 29 aşağısı alınmaz bence asus

Monitör kesinlikle bu olmalı.

Evet o monitör oldukça iyi, hatta o bantta bir monitör alacaksa onu da değil kesinlikle şunu almalı:

Aradaki fiyat farkını SSD yükseltmesi için bıraktım zaten bilinçli olarak.

Asusun o monitörü leş bir monitör ve ghosting var bir de şansına arkadaşımda oldu çoğu kez ölü pixel çıkıyor. 29 aşağısı alınmaz bence asus
Aynı model arkadaşımda da var 4060Ti ile kullanıyor, aksine aşırı memnun. Ne ölü piksel ne de ghosting problemi yaşadı şuana kadar.

RAM ve SSD de değişilebilir bu zımbırtının.
O nedenle fiyat aralığı bıraktım zaten.

Evet o monitör oldukça iyi, hatta o bantta bir monitör alacaksa onu da değil kesinlikle şunu almalı:

Aradaki fiyat farkını SSD yükseltmesi için bıraktım zaten bilinçli olarak.

Aynı model arkadaşımda da var 4060Ti ile kullanıyor, aksine aşırı memnun. Ne ölü piksel ne de ghosting problemi yaşadı şuana kadar.

O nedenle fiyat aralığı bıraktım zaten.
r25i ile neredeyse aynılar. AOC'un SRGB oranının daha iyi olduğunu duydum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı