25.000TL'ye kadar monitör dahil sistem önerisi

Önce bir sistem sipariş etsin ancak ekran kartını çıkartsın sonra da RTX 4060 Ti sipariş etsin emin olun ki 4060 alınmaz 3060 12 GB bile daha iyi bence.

Her şey VRAM değil dostum 3060 12 GB'lik bir kart değil zaten, şu kafa yapısından çıkın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey VRAM değil dostum 3060 12 GB'lik bir kart değil zaten, şu kafa yapısından çıkın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şeyin VRAM olmadığını biliyorum kas gücü denen bir şey var?

Var da 4060 yeni mimariye sahip ayrıca kas gücünde bile 10 FPS'lik bir fark var iki kart arasında.

Kas gücü istiyorsan ayrıca NVIDIA iyi bir seçimmi sence AMD varken?

Bana öğretmeye mi çalışıyorsunuz? FPS (frame per second) oyunlarda önemli bir şeydir hem 10 20 FPS az bir fark değil insanlar yalanmı söylüyor.

EBA'na öğretmeye mi çalışıyorsunuz? FPS (frame per second) oyunlarda önemli bir şeydir hem 10 20 FPS az bir fark değil insanlar yalanmı söylüyor.

Neyin kafasını yaşıyorsun 10FPS 4060 önde sende bana FPS'i öğretmeye çalışma dostum.
Git bak farklarına degerlerine 150W TDP degeride daha fazla 3060.

Neyin kafasını yaşıyorsun 10FPS 4060 önde sende bana FPS'i öğretmeye çalışma dostum.

Sadece TDP'ye bakma onu da yanlış anlarsın sen.

Sadece TDP'ye bakma onu da yanlış anlarsın sen.

Hahaha anlayabilseydin benim burada RTX 3060 ile 4060'ı karşılaştırmadığımı anlardın.

Arkadaşlar biri konuya tam açıklık getiremedi diye düşüncelere daldım bir anda ama ben 4060 düşünerek kötü mü yapıyorum yeni ekran kartı tamam VRAM'ı düşük ama gerçekten bir bilgim yok sadece yardım istiyorum kesinj bir durum söz konusu değil konuşmalardan rica etsem açıklık getirir misiniz başka sistemlere açığım.

Arkadaşlar biri konuya tam açıklık getiremedi diye düşüncelere daldım bir anda ama ben 4060 düşünerek kötü mü yapıyorum yeni ekran kartı tamam VRAM'ı düşük ama gerçekten bir bilgim yok sadece yardım istiyorum kesinj bir durum söz konusu değil konuşmalardan rica etsem açıklık getirir misiniz başka sistemlere açığım.

Hocam VRAM'ı düşük değil 4060'ın günümüz için ancak 4060 Ti daha avantajlı onu diyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı