Tavsiyem 256 GB. UFS 4.0 ve ileri de Android güncellemeri için daha iyi.
24.700 den altım23.500 e düştü. İletişim kurdum amazonda böyle bir hizmetlerinin olmadığını telefonu iade edip tekrar alabilirsiniz dediler. Telefonun kurulumunu her şeyi yapmıştım uğraşmadımAynısı bende de oldu hocamşu sıralar fiyatlar sürekli dalgalanıyor. Kaç TL ödediniz acaba? Eğer attığınız linkten, yani Amazon'dan aldıysanız Amazon'la iletişime geçebilirsiniz sonradan indirime girmesi konusunda. Yardımcı olacaklardır aldığınız tutar üzerinden.
Ben bir gün kullandım, beni rahatsız etmedi. Telefonu anneme almıştım, ona verdim. Bundan önce kullandığı telefon Huawei T20'ydi, sanırım 5 inçlik telefondan 1 gün sonunda biraz elini acıttığını söyledi. Eline göre keskin olmayan bir kılıf aldık, şu anda biraz daha rahat.Hafıza ve çerçeveler rahatsız etmez ise alınır.
4K 60FPS 2 saate yakın dediğiniz videolar ne kadar yer kapladı hocam?S24FE öneririm 5 haftadır kullanmaktayım. Herhangi bir sorunuyla karşılaşmadım. Ekran ve bataryası gayet güzel. İşlemcisi amiral modellerin düzeyinde. Tabii ki her şey işlemci değil ama bu kritik bir artısı. Özellikle önceki FE modellere nazaran. Kamerası ise oldukça başarılı. Kullandığım vakitte birkaç konsere gittim ve 4K 60FPS formatında toplam 2 saate yakın kayıt aldım. Bu süreçte gayet stabil sonuçlar verdi. Batarya tarafında ise tam şarj ile 6 7 saat arası batarya performansı alıyorum. Bu kullanıma göre artıp azalabilir. Ben kullandığım süreç boyunca mobil veri ve Bluetooth açık şekilde kullanıyorum. Spesifik bir sorunuz var ise sorabilirsiniz.
1 Ocak gelmeden telefon almak istiyorum, telefonun güncel fiyatı 24.874 bu fiyata alınır mı? Bu fiyata önereceğiniz daha iyi telefon var mıdır?
Samsung Galaxy S24 FE
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.