25-27.000 TL'ye taksitli sistem önerisi

lmprella

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba taksit seçeneğiyle masaüstü hazır sistem arıyorum. Bu sebeple Vatan Bilgisayar mantıklı geliyor vade farksız 3 taksit yaptığı için.

Bütçem maksimum 33K. Bunun 6-7 binini monitöre ayırıp geri kalanıyla sistem almak istiyorum.

Sizce bu sistemler bu fiyatlara alınır mı? Vade farksız 3 taksit seçeneği beni vatanbilgisayara mecbur bırakıyor biraz.

Olmazsa olmazlarım; işlemci Intel olacak, ekran kartı NVIDIA olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu bütçede İtopya'da 4060ti DDR5 sistem vardı geçenlerde. Acele yoksa bence fırsat kasalar kovalanabilir.

Hocam ben de ederinin bi tık üstünde olduğunu düşünüyorum ama taksit seçeneği malum cazip geliyor

Hocam ekran kartının volt değeri belli olmadığı için belleğine baktımda alttakinin 16 gb üsttekinin 8. Zaten diğer şeyler aynı hemen hemen. Ben alttakini alırdım.

Ben de bunu merak ediyordum 8-16 gb arasındaki fark 2.2k ya değer mi ? Değerse çok önemli değil alabilirim

Üsteki sistem kesinlikle. Monitör olarakda 1080p 240 hz veya 2K monitör bakabilirsin.

teşekkür ederim yorumunuz için. Monitör tavsiyeniz var mı hocam

bu monitor için f/p diyorlar ama emin olamadım olumsuz yorum da çok

Hocam ben de ederinin bi tık üstünde olduğunu düşünüyorum ama taksit seçeneği malum cazip geliyor

Ben de bunu merak ediyordum 8-16 gb arasındaki fark 2.2k ya değer mi ? Değerse çok önemli değil üsttekini de alabilirim
Evet taksit önemli. İtopya'da da peşine 3 taksit var Axess ve World karta.

Fiyatlar ne olur bilinmez ama beklemeden almak istiyorsanız ilk paylaştığınız linkteki 4060ti 25k fiyatıyla alınabilir duruyor. Uzun yıllar kullanacağım derseniz 4060ti 16gb için farka değer.

İşlemciyi Intel isteme sebebiniz nedir?

İşlemciyi Intel isteme sebebiniz nedir?

Hocam benimki fanboyluk başka bir şey değil :) İntel bana güven hissi veriyor diyebilirim

Evet taksit önemli. İtopya'da da peşine 3 taksit var Axess ve World karta.

Fiyatlar ne olur bilinmez ama beklemeden almak istiyorsanız ilk paylaştığınız linkteki 4060ti 25k fiyatıyla alınabilir duruyor. Uzun yıllar kullanacağım derseniz 4060ti 16gb için farka değer.

itopya da vade farksız taksit seçeneği olduğunu bilmiyordum bir de oraya bakayım hocam teşekkür ederim sizin de önereceğiniz bir sistem varsa bakmak isterim

Merhaba taksit seçeneğiyle masaüstü hazır sistem arıyorum. Bu sebeple Vatan Bilgisayar mantıklı geliyor vade farksız 3 taksit yaptığı için.

Bütçem maksimum 33K. Bunun 6-7 binini monitöre ayırıp geri kalanıyla sistem almak istiyorum.

Sizce bu sistemler bu fiyatlara alınır mı? Vade farksız 3 taksit seçeneği beni vatanbilgisayara mecbur bırakıyor biraz.

Olmazsa olmazlarım; işlemci Intel olacak, ekran kartı NVIDIA olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Üstteki sistemi özelleştirerek 26k ya satın aldım. Kasayı Zalman ile, anakartı Gigabyte ile değiştirdim. Umarım pişman olmam. Şimdi bana f/p monitör lazım :)

Son düzenleme:
16 gb farkına değmez. Kullanamıyor zaten o vramini. O 2K paraya gidp klavye falan alırsın. Her türlü üsteki sistem.

Hem kasası ve psusu daha kaliteli, alttaki elinde patlayabilecek kadar kalitesiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı