Fazla VRAM yüksek çönüzürlükte iyi oluyor, 1080P'de 8 ile 16GB VRAM farkı pek yok. İyi günlerde kullan.Hocam üsttekini aldım galiba doğru yapmışım umarım sorunsuz kullanırım
Fazla VRAM yüksek çönüzürlükte iyi oluyor, 1080P'de 8 ile 16GB VRAM farkı pek yok. İyi günlerde kullan.Hocam üsttekini aldım galiba doğru yapmışım umarım sorunsuz kullanırım
8K çözünürlüktede kullansan 16 gb vram 4060 Ti için gereksiz. En fazla 12 olmalıydı, hem daha pahalı yapıyor.Fazla VRAM yüksek çönüzürlükte iyi oluyor, 1080P'de 8 ile 16GB VRAM farkı pek yok. İyi günlerde kullan.
En iyisini yapmışsın.Hocam üsttekini aldım galiba doğru yapmışım umarım sorunsuz kullanırım
Tamam hocam ne bileyim bayağı gömenler olmuş piksel piksel oluyor 2k değilse 24ün üstü saçmalık falan yazmışlarHayır. 24 inç ile 27 iç arasında az fark var zaten. Bende 27 kullanıyorum fifa falan oynadığım için.
Abartılı yorumlar o zamanDostum tabii pikseller biraz daha büyük olur, ama dibine girip bakmazsan çokda sıkıntı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.