Maksimum 30 k fiyatı civarında i5 ekran çözünürlüğü iyi seviyede olacak laptop önerileriniz nelerdir? Kurgu için kullanacağım.
Oyun oynanmıyacaksa güzel ama sarj vb önemliyse mac almak daha mantıklı.35 bin civarı fakat işlemci olarak i9 barındırıyor. ben tasarım olarak numpad olmayan laptopları beğeniyorum ama buda şık. işlemci düşürerek fiyatı aşağıya çekebilirsiniz. yanında giriş seviye güzel bir kulaklık hediye ediyor, bende şuan onu kullanıyorum.HUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
MateBook D16 2024 model laptop, yüksek performanslı 13 nesil Intel Core işlemcisi, kusursuz sürükle bağlan iş birliği ve HUAWEI Metaline Anten teknolojisiyle şimdi Online Mağaza daconsumer.huawei.com
kurgu için demiş o nedenle bunu attım. ekosistem olarak huawei kullanıyorum her ürünü. matebook x pro şahsi laptopum, macbooka göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.Oyun oynanmıyacaksa güzel ama sarj vb önemliyse mac almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.