25-30 bin TL oyun oynamak için hazır sistem önerisi

1-
SSD için Crucial P3 Plus almanızı öneririm en azından gen4 daha iyi bir verim alırsınız kendimde yaklaşık 1.5 aydır aynı modelli kullanıyorum sağlık düşüşü olmadı sıcaklıklar gayet iyi ve oyunlar çok hızlı yükleniyor.
2-
Kasa için Thermaltake yapmanızı öneririm hava akışı çok iyi mesh yapıda üstünde bir tuş var basıp renkleri değiştirebiliyorsunuz sevmiyorsanız 5 saniye basılı tutup kapatabilirsiniz MSI kasa için arkadaşım alacaktı beraber araştırıyorduk pek bir incelemesini bulamadım o yüzden Thermaltake öneririm en azından 6 adet PSU koruması var

3-bence mağazadan teslim al kurduklarında kargoda zarar gelmesin bende parçaları başka şehirlerden teker teker getirmişlerdi ve kurmuşlardı mağazadan kendim elimle aldım daha güvenilir olur 2 kez vatandan bilgisayar aldım genel olarak iyi.

4-bence kaliteli bir thermal macun ve soğutucu al işlemcin çok güçlü fakat maalesef çok ısınıyor güzel bir soğutucu bakarsan iyi olur

SSD işlemci soğutucu ve kasa ile beraber fiyatı 30bini buluyor.
Anakartı B650M-R yapmanı öneririm ama ben daha bütçemi zorlamk istemiyorum 30bini aşmak istemiyorum diyorsan a serisi bir anakartta götürür.

Çok teşekkür ederim cevaplar için, mağazaya bugün gidip görüşücem eğer aynı fiyattan verebiliyorlarsa kesinlikle mağazayı tercih ederim.

Orada çalışan kişi mağazadan da bu ay ın 30una kadar karne kampanyasının geçerli olduğunu söyledi ve aynı kampanyayı yaptı. Şu an tam tersine bu parçaları internet sitesinden tek tek seçtiğimde fiyat çok daha fazla çıkıyor.
Hocam internetten mi aldınız ve şirket üzerine nasıl aldınız ben de bu sistemi alabilirim de kdv indirimi olursa daha da iyi olur şimdiden teşekkürler

Attığınız sistem iyi. Özelleştirmelere gelecek olursak kasa Thermaltake yapılmalı. Anakart ise B650M-R öneriyorum. SSD konusunda ise @Caner Uncu size yardımcı olabilir.
Ben kasayı hazır almanızı öneririm parça parça almayın onlar toplasın test etsin daha iyi. Termal macun almaya gerek yok onlar toplarken sürer zaten. Kasa da sadece ekran kartı takılı gelmez onu da kendiniz takarsınız. Ayrıca bir CPU soğutucu almanızı öneririm.
Hocam bende bugün gözüme kestirdim bu hazır sistemi de anakartı dediğiniz gibi asus prime b650m r yapsak ssd yi wd blue yapsak kasayı da thermaltake 650w yapsak sistem arasında uyumsuzluk falan olmaz değil mi bide fiyatı 28783 e denk geliyo bu fiyata alınabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam internetten mi aldınız ve şirket üzerine nasıl aldınız ben de bu sistemi alabilirim de KDV indirimi olursa daha da iyi olur şimdiden teşekkürler

Hocam bende bugün gözüme kestirdim bu hazır sistemi de anakartı dediğiniz gibi ASUS Prime B650M r yapsak SSD'yi WD blue yapsak kasayı da Thermaltake 650W yapsak sistem arasında uyumsuzluk falan olmaz değil mi bir de fiyatı 28783'e denk geliyor bu fiyata alınabilir mi?

WD yapmaya gerek yok. Bu bütçede daha iyisi yok zaten alınır.

Parasını hak eden geçmeye değer bir RAM görmüyorum, üzmeyecek ama çok da kaliteli modeller değil. Onun yerine yetmediği vakitte 2 adet 16 GB alınması daha doğru geliyor bana.
Tamamdır teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim cevaplar için, mağazaya bugün gidip görüşücem eğer aynı fiyattan verebiliyorlarsa kesinlikle mağazayı tercih ederim.
Mağazayla görüşebiliyorsanız kdv ile ilgili de konuşabilir misiniz internetten alırsak şirkey üzerine kdv iadesi olur mu diye

@ahmtgny hocam internetten kdv indirimi oluyor mu müsait olduğunuzda cevaplarsanız çok iyi olur

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı