1-
SSD için Crucial P3 Plus almanızı öneririm en azından gen4 daha iyi bir verim alırsınız kendimde yaklaşık 1.5 aydır aynı modelli kullanıyorum sağlık düşüşü olmadı sıcaklıklar gayet iyi ve oyunlar çok hızlı yükleniyor.
2-
Kasa için Thermaltake yapmanızı öneririm hava akışı çok iyi mesh yapıda üstünde bir tuş var basıp renkleri değiştirebiliyorsunuz sevmiyorsanız 5 saniye basılı tutup kapatabilirsiniz MSI kasa için arkadaşım alacaktı beraber araştırıyorduk pek bir incelemesini bulamadım o yüzden Thermaltake öneririm en azından 6 adet PSU koruması var
3-bence mağazadan teslim al kurduklarında kargoda zarar gelmesin bende parçaları başka şehirlerden teker teker getirmişlerdi ve kurmuşlardı mağazadan kendim elimle aldım daha güvenilir olur 2 kez vatandan bilgisayar aldım genel olarak iyi.
4-bence kaliteli bir thermal macun ve soğutucu al işlemcin çok güçlü fakat maalesef çok ısınıyor güzel bir soğutucu bakarsan iyi olur
SSD işlemci soğutucu ve kasa ile beraber fiyatı 30bini buluyor.
Anakartı B650M-R yapmanı öneririm ama ben daha bütçemi zorlamk istemiyorum 30bini aşmak istemiyorum diyorsan a serisi bir anakartta götürür.
Çok teşekkür ederim cevaplar için, mağazaya bugün gidip görüşücem eğer aynı fiyattan verebiliyorlarsa kesinlikle mağazayı tercih ederim.