25-30 bin TL'ye Sistem önerisi

Bütçe
25000-30000

4hmet bey

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. 25 30bin gibi bir bütçem var. Masaustu bilgisayar almak istiyorum. Kasa, monitor, fare ve klavye dahil. Bu konularda fikir sahibi degilim, bu yuzden toplama mi yapsam hazir mi alsam karar veremedim. Hazir ya da toplama önerileriniz varsa beklerim.

Merhaba dostlar. 25 30bin gibi bir bütçem var. Masaustu bilgisayar almak istiyorum. Kasa, monitor, fare ve klavye dahil. Bu konularda fikir sahibi degilim, bu yuzden toplama mi yapsam hazir mi alsam karar veremedim. Hazir ya da toplama önerileriniz varsa beklerim.
Kullanım amacınız nedir hocam? Hazır sistem sizin için daha uygun olacaktır.

Şu sistem sizin için uygundur incehesap fusion quantum hazır sistem. (Bazı parçalar değiştirildi ve monitör eklendi)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250629-215658.jpg
    Screenshot_20250629-215658.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20250629-215653.jpg
    Screenshot_20250629-215653.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Genel olarak oyun için kullanmayı planlıyorum hocam. Ekran kartı olarak AMD önerir misiniz daha fiyat performans deniliyor. Bilgisayar için önerebileceğiniz İncehesap sitesinin yanında başka güvenilir siteler de var mı?

Genel olarak oyun için kullanmayı planlıyorum hocam. Ekran kartı olarak AMD önerir misiniz daha fiyat performans deniliyor. Bilgisayar için önerebileceğiniz İncehesap sitesinin yanında başka güvenilir siteler de var mı?
Vatan Bilgisayar var itopyayı bilmediğim için yorum yapamam. Arkadaşım birkaç yıl önce ince hesaptan hazır sistem aldı hala kullanıyor.

AMD bilmem ama Colorful öneririm. Gene de size kalmış. Ya da inno3d

Monitör dahil ise şöle yapabilirsin.

Vatan Bilgisayar var İtopya'yı bilmediğim için yorum yapamam. Arkadaşım birkaç yıl önce ince hesaptan hazır sistem aldı hala kullanıyor.

AMD bilmem ama Colorful öneririm. Gene de size kalmış. Ya da INNO3D

Vatan'dan alınmaz hocam arkadaşa 45k ya 3060 sistem kitlemişler

Hocam sistemi beğendim. Başka bu tarz bir ürün alınabilir. Size sorum işlemci ekran kartı SSD RAM gibi parçaları ileride yenileyebilir miyiz bu tarz bir sistemde.

Monitör dahil ise şöle yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı