25-30k sistem önerisi

Bütçe
25-30k
Eyvallah. Son olarak 2x8 ile 1x16 RAM arasında cok performans farkı var mı? Ve yeterli midir 16 GB.

DDR5 oldugundan tek kanal olmasi problem olmaz. Cift kanalsa yine problem olmaz.

16 GB RAM oyun icin yeterli.
 
grafik tasarımla da uğraşıyorum adobe ps ve diğer uygulamalar bu yüzden son attığınız sisteme 32 lik ram ekleyip siparişi vericem galiba. özel olmazsa bu bilgi birikimin kaynağı nedir ? hobi olarak mı yoksa iş dolayısıyla mı ?
@Prime777
 
Grafik tasarımla da uğraşıyorum Adobe PS ve diğer uygulamalar bu yüzden son attığınız sisteme 32'lik RAM ekleyip siparişi vereceğim galiba. Özel olmazsa bu bilgi birikimin kaynağı nedir? Hobi olarak mı yoksa iş dolayısıyla mı?
@Prime777

İsterseniz buna RAM ekleyip 35k alin 32 var.


Bilgi birikimi olarak forumda zamanla ogrendim.
 
Ben de sistem almayı düşünüyorum ancak 4060 laptop veya masaüstü arasında kaldım. 35k bütçem var sadece laptop veya sadece kasa için önerilere açığım. 4060 8 GB ileride yetersiz gibi geleceğini düşünüyorum 4070'e yönelip 12 GB olan bir ekran kartlı sistem almak istiyorum ama laptop masaüstü arasında kaldım. Önerilerinize açığım. Instagram üzerinden de yazmak isterseniz bana ulaşın ya da ben size ulaşırım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı