Telefonla ağır işlerin yoksa Honor 400 seçebilirsin. F/P bir cihaz. Tek sıkıntısı video çekimi bence. S24 ve iPhone 13 önermem.
Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri varTelefonla ağır işlerin yoksa Honor 400 seçebilirsin. F/P bir cihaz. Tek sıkıntısı video çekimi bence. S24 ve iPhone 13 önermem.
Donanımhaber'de 200 sayfa yorum var. Okuyabilirsin. Bende kullanıyorum ve anlık olarak incelemesini yazıyorum. Okursun.Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri var
Çok ısınıyor alınmaz, batarya sorunu yaşarsın. Alsan 3-4 yıl götürür ancak iyi performansla değil.İphone 13
Bu telefonun aktif kullanıcısı iseniz rica etsem artıları eksileri söyleyebilir misiniz?Donanımhaber'de 200 sayfa yorum var. Okuyabilirsin. Bende kullanıyorum ve anlık olarak incelemesini yazıyorum. Okursun.
Yazdığımda okursunuz.Bu telefonun aktif kullanıcısı iseniz rica etsem artıları eksileri söyleyebilir misiniz?
Isınma sorunu belirtici bi ayrım olur mu bilmiyorum çünkü aynı durum s24 için de geçerliymiş.Çok ısınıyor alınmaz, batarya sorunu yaşarsın. Alsan 3-4 yıl götürür ancak iyi performansla değil.
Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri var.
Bu telefonun aktif kullanıcısı iseniz rica etsem artıları eksileri söyleyebilir misiniz?
Evet ben 18.750 TL'ye almıştım yükselmiş.Lansman indirimi vardı üründe ondan uygundu fiyatı. Şu an baktığımda Hepsiburada üzerinde indirim sona ermiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.