25-33K telefon önerisi

Telefonla ağır işlerin yoksa Honor 400 seçebilirsin. F/P bir cihaz. Tek sıkıntısı video çekimi bence. S24 ve iPhone 13 önermem.
Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri var

Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neyden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri var
Donanımhaber'de 200 sayfa yorum var. Okuyabilirsin. Bende kullanıyorum ve anlık olarak incelemesini yazıyorum. Okursun.

Honor 400'e baktım ve özelliklerine göre ucuz bile kaldığını söyleyebilirim. Ben sadece bu kadar ucuz olmasının neden kaynaklandığını anlayamadım. Bundan ötürü biraz çekimser kaldım. Ama cidden ikna edici özellikleri var.

Lansman indirimi vardı üründe ondan uygundu fiyatı. Şu an baktığımda Hepsiburada üzerinde indirim sona ermiş.

Bu telefonun aktif kullanıcısı iseniz rica etsem artıları eksileri söyleyebilir misiniz?

Lansman indirimi vardı üründe ondan uygundu fiyatı. Şu an baktığımda Hepsiburada üzerinde indirim sona ermiş.
Evet ben 18.750 TL'ye almıştım yükselmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı