25 bin TL 4060'lı hazır sistem önerisi

f4thcq

Decapat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, 4060'lı hazır sistem arıyorum 4060 Ti da olur. Hatta hazır almak mı daha mantıklı olur tek tek toplamak mı? Bu fikre de açığım. Bütçe 25-26-27-28k.

Dostlar merhaba, 4060'lı hazır sistem arıyorum 4060 Ti da olur. Hatta hazır almak mı daha mantıklı olur tek tek toplamak mı? Bu fikre de açığım. Bütçe 25-26-27-28k.

O fiyata 4060 Ti'lı sistem var.

Düzeltme: Ama DDR5 değil.

1722761702030.png

Sadece ekran kartına 15 bin verirsin hazır al.

Bu fiyat bayağı güzel ama gelecek odaklı yükseltme işi sıkıntıya girer, işlemci yükselteyim desem ddr4 anakartta o işlemciyi verimli kullanamam demi, hatta takılır mı bilmiyorum intel soket yapısını değiştirdi mi yeni nesil de ?

DDR5 istersen bu alınabilir.

Ekran kartını Palit 4060 Ti,
Belleği TwinMOS tek modül 16 GB'lık seçip alabilirsiniz. (ileride yanına bir 16 GB'lık daha ram alıp yükseltme yapabilirsiniz.)

Edit: Stok yokmuş hocam kusura bakmayın görmedim.

Ti zaten 30 40 fps oyun farkı var genel olarak ddr 5 ve 4060 ddr 4 4060ti ile hemen hemen aynı performansı verir (işlemci ve ram farkıda var tabi)

Bu fiyat bayağı güzel ama gelecek odaklı yükseltme işi sıkıntıya girer, işlemci yükselteyim desem ddr4 anakartta o işlemciyi verimli kullanamam demi, hatta takılır mı bilmiyorum intel soket yapısını değiştirdi mi yeni nesil de ?
Evet intel 15 nesilde soket yapısını değiştirdi amd ise am5 sokete kalacağını 5 yıl söz verdi alıcaksan amd sistem al

Arkadaşın attığı sistem kötü diye beğenmedim atıyorum, gelmiş ekran kartları pahalı hazır sistem al yazdığım mesaja beğenmedim atıyor 😀 garip vallahi.

Arkadaşın attığı sistem kötü diye beğenmedim atıyorum, gelmiş ekran kartları pahalı hazır sistem al yazdığım mesaja beğenmedim atıyor 😀 garip vallahi.
Sadece ekran kartı 15k diye hazır sistem almak ne kadar mantıklı güzel kardeşim? İkinci el bir sistem toplayabilir. Umurumda değil senin emojin benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı