25 bin TL bütçe ile sistem toplama

Bütçe
25000

shayper337

Hectopat
Merhaba 25 bin TL bütçe ile Gaming kasa toplamak için sizden kasa toplama önerileri istiyorum. Sadece oyun oynama amaçlı belki ileride yayın için kullanma amaçlı kullanacağım kesinlikle iş vs Photoshop vb uygulamalarla işim yok. Çözünürlük ve FPS her gamer gibi benim içinde önemli kesinlikle FPS drobu girmemeli işlemci ve ekran kartı o yüzden eşit olmalı ve 16 GB RAM'lı olmalı (mümkünse 1TB'li sistem toplarsanız) eğer hazır toplanmış sistemler varsa internette güvenilir olan onlarda olur atabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba 25 bin TL bütçe ile Gaming kasa toplamak için sizden kasa toplama önerileri istiyorum. Sadece oyun oynama amaçlı belki ileride yayın için kullanma amaçlı kullanacağım kesinlikle iş vs Photoshop vb uygulamalarla işim yok. Çözünürlük ve FPS her gamer gibi benim içinde önemli kesinlikle FPS drobu girmemeli işlemci ve ekran kartı o yüzden eşit olmalı ve 16 GB RAM'lı olmalı (mümkünse 1TB'li sistem toplarsanız) eğer hazır toplanmış sistemler varsa internette güvenilir olan onlarda olur atabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.

Özelleştirme yaparak alabilirsiniz.

Ekran kartı iyi midir hangi ekran kartları ile eşdeğerdir AAA oyunlarında Max da FPS güzel olur mu?

NVIDIA tarafında RTX 3080 karşılığı çıkmış bir kart uzun yıllar boyunca AAA oyunlarda çok iyi performanslar verir ben sorgulamadan alırım şahsen. Bir de anakartı ben B550M-K almak yerine MSI B550M Mortar alırdım.

NVIDIA tarafında RTX 3080 karşılığı çıkmış bir kart uzun yıllar boyunca AAA oyunlarda çok iyi performanslar verir ben sorgulamadan alırım şahsen. Bir de anakartı ben B550M-K almak yerine MSI B550M Mortar alırdım.
Neden o anakart değil de diğerini alırdın fark nedir? Bu sistemi alacağım büyük ihtimalle. Birde amd freesycn uyumlu monitör iyi gider mi?

Neden o anakart değil de diğerini alırdın fark nedir? Bu sistemi alacağım büyük ihtimalle. Bir de AMD FreeSync uyumlu monitör iyi gider mi?

Bütçeniz 25 bin olarak belirtmişsiniz MSI anakartın soğutma blokları ileride OC yapmak için daha iyi ve daha dayanıklı tabii bütçenizi zorlarsa ASUS anakartta iyi.

Bu sistemin yanında fan ve işlemci soğutma sipariş etmeli mi sizce.

Seçilen işlemci soğutucuların iyi olduğunu düşünmüyorum bence ekstra olarak kule tipi Arctic marka bir soğutma alınabilir R5 5600 öyle çık ısınan bir CPU olmayacaktır sıvı soğutucuya gerek yok bence. He ben hepsi beraber olsun istiyorum diyorsanız Thermaltake'in kule tipi soğutması var o alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı