25 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Meryyym

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama teknik özelliklerini çok fazla bilmiyorum, 25.000 bütçe var, ünide kullanacağım, dosya hazırlama vs ofis işleri gibi öneri bilgisayar var mı?

Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayar almak istiyorum ama teknik özelliklerini çok fazla bilmiyorum, 25.000 bütçe var, ünide kullanacağım, dosya hazırlama vs ofis işleri gibi öneri bilgisayar var mı?
Bütçe çıkmazsa;

Bütçe çıkarsa;

İkiside panel olarak güzel cihaz, alttaki attığım model işlemci olarak çok daha güçlü. Aradaki farka kesinlikle değer.

Aslında sadece ofis işlerinde kullanmak istiyorsan ve oyunlarla işin yoksa 25.000 yerine yaklaşık 16 bin TL'e bu bilgisayarı da alabilirsin: HP 250 G10 Intel Core i5-1334U 16GB 512GB SSD 15.6"FHD Freedos Laptop B2NC5ESFiyatı, Yorumları - Trendyol tabii bu bilgisayar galiba Windows ile değil, FreeDOS ile geliyor(yani işletim sistemi teknik olarak yok) eğer bu bilgisayarı almak istemezsen bu bilgisayar da işini görebilir: HP 250 G9 I5-1235u 16gb 1tb Ssd 15.6" Fhd Windows 11 Pro Taşınabilir Bilgisayar 9m3g5at 25Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu bilgisayar Windows 11'i hazır olarak geliyor fakat hem 20 bin TL'lik hem de bu bilgisayarları eğer almak istiyorsan haber vereyim: İkisi de yavaş yavaş tükeniyor uyarılarına sahip... Eğer almak istersen hızlı ol...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı