25 bin TL laptop önerisi

Bütçe
26000
Gönderdiğiniz gigabyte fiyatı 30k. Galiba 3060 li modeli yazacaktınız. Ben de biraz arada kaldım. Çünkü Acer için inceleme videosu yok. İ5 ve Ryzen modellerinin var. Onlarda da soğutma çok iyi değil 85-95 arası geziyor sıcaklıklar. O yüzden kararsızım.
Hocam karar verdiniz mi acaba ?

Hocam karar verdiniz mi acaba ?
Kağıt üzerinde en mantıklısı acer ancak denemeden bilemem. Isınma konusunda soğutucu alınabilir. Ki zaten bence oyuncu laptoplarına soğutucu şart. Karar vermedim henüz biraz bekleyeceğim lenovo ve hp nin 12. nesilleri gelince bir değerlendirme yapıp ona göre alacağım sanırım. Ama o zamana fiyatlar artabilir o yüzden param Dövizde duruyor.

Onunda soğutması iyidir işlemcisi güçlü olduğundan ve MUX olduğundan ben Acer alırdım.

Hocam Acer'ların yenilerinde soğutma performansı nasıl acaba bilginiz var mı? Bir de bu modelin ekran kartı kaç W bulamadım. Bu arada şuanlık bütçeyi 30k ya kadar zorlayabilirim başka tavsiyeniz var mıdır ?

Hocam Acer'ların yenilerinde soğutma performansı nasıl acaba bilginiz var mı? Bir de bu modelin ekran kartı kaç W bulamadım. Bu arada şuanlık bütçeyi 30k ya kadar zorlayabilirim başka tavsiyeniz var mıdır ?
140w ve mux var şuna hiç incelemesi yok ama tinerde soğutmasının idare eder düzeyde olduğunu düşünüyorum.

Yeni kasalara 140W yazıyor sitede. Soğutma da iyi. 75 dereceyi geçmiyor. Youtube'da "Acer Nitro 5 12th gen" diye aratırsan videoları bulursun.

140w ve mux var şuna hiç incelemesi yok ama tinerde soğutmasının idare eder düzeyde olduğunu düşünüyorum.
Ben en iyisi 3070'li gigabyte'ı alayım. Çok kafam karıştı…
@Ege Hanedar @T129Atak hocam son olarak sizlerinde görüşünü alabilir miyim? 3070'li Gigabyte ile linkini attığım 12. nesil Acer Nitro 5 arasında gidip geliyorum.

Son düzenleme:
130W 3070 varmis performans olarak Acer'i rahat geçer yani oynayacağınız oyun türüne göre değişir bu karşılaştırma Acer FPS oyunlarinda daha iyiyken Aorus AAA oyunlarda daha iyidir mesela.
Ama ben tercihimi Aorus'tan yana yapardim muhtemelen eğer işiniz işlemci vb gerektirmiyorsa Aorus'u alin FPS oyunlarindada yeterli performansı verir zaten işlemcisi.

Son düzenleme:
130W 3070 varmis performans olarak Acer'i rahat geçer yani oynayacağınız oyun türüne göre değişir bu karşılaştırma Acer FPS oyunlarinda daha iyiyken Aorus AAA oyunlarda daha iyidir mesela.
Ama ben tercihimi Aorus'tan yana yapardim muhtemelen eğer işiniz işlemci vb gerektirmiyorsa Aorus'u alin FPS oyunlarindada yeterli performansı verir zaten işlemcisi.

Hocam mühendislik ve oyun amaçlı alıyorum. Kaldı ki kullanacağım mühendislik işlerinde keşke 12. nesil olsaydı diyeceğimi de sanmıyorum. Emin olduğumuz yoldan gidelim biz en iyisi.

Dosya Ekleri

• 8CDC5988-10B4-48FC-81B8-271D9563FF33.jpeg
    8CDC5988-10B4-48FC-81B8-271D9563FF33.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 63

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı